Kontaktlinser bryder virkelig i øjnene?

- Nov 10, 2018-


Brug kontaktlinser i tørre øjne, du skal tømme smøremidlet; Kontaktlinserne er tørre og er de samme som den skarpe plastik, meget svag og skrøbelig.


contact lens

Grunden til, at kontaktlinse er brudt

Hvordan man undgår kontaktlinser brød i dine øjne? Den såkaldte at kende os selv og kende hinanden er ikke akavet. Først og fremmest skal du kende de mulige årsager til de "brudte" kontaktlinser:

1. Hvis du har et højt vandindhold (> 50%), er linsen tynd og blød. Prisen for god brug er, at linsen er let at hakke og tørre, og øjnene bliver hurtigere at tørre, når de er slidt og derfor lettere at "knuse".

2, når du bruger briller, ikke forsigtigt nok, vælg beskadigede linser eller scorpions, negle bryder linsen under slitage, denne usynlighed og integritet er ødelagt, det er lettere at knække, når hullet er tørt.

3. Der er også en situation, hvor brillerne er mere end den tilgængelige periode. Du kan stadig bruge dem i 3 uger, og årstiderne bruges i 4 måneder. Ikke alene er de resterende bakterier mere modtagelige for infektion, men linserne er tørre.


Løsningen er opdelt i fire punkter.

1. Vælg en passende kontaktlinse med vandindhold og iltpermeabilitet. Gå specifikt til et almindeligt hospital eller optikercenter til test, eller brug din læge til at lave flere lektier, som f.eks. En halv måned for at smide et generelt mærke af silicone hydrogel kontaktlinser. Fokus er på at købe et passende stort mærke, der er troværdigt.

2. Kontrollér, før du bruger briller. Brug den rigtige metode, når du bruger briller. Hvis du har skader, kast det uanset hvor dyrt det er. Vær forsigtig, når du bærer den. Vær opmærksom på den rigtige teknik og ikke træk den.

3. Brug ikke mere end 8 timer dagligt, og så videre. En halv måned kaste og en månedlig kaste ændres et par dage i forvejen, et halvt år forud for året og et år forud for året.

4. En god flaske linser med kontaktlinser er også meget vigtigt. Det forbedrer ikke kun oplevelsen af linser med lavere vandindhold, men lindrer også effektivt fremmedlegemsfornemmelse og tørre øjne, hvilket hjælper med at undgå mange ubehagelige hændelser. Samme tid til at bære spejlet er linsen af dryppende vand taget af et stykke tid eller blødt, og det vil blive tørret i et stykke tid.

Hvad hvis det er virkelig brudt i øjnene?

Når du er væk fra hospitalet eller hospitalet ikke er åbent, brug det ovennævnte magiske våben - kontaktlinsens smøremiddel for at skylle dine øjne og se om du kan vaske det væk. Smad ikke øjnene for at forhindre, at øjnene forårsager betændelse.

Hvis der er et hospital eller klinik i nærheden, skal du finde en professionel person til at hjælpe dig.