Farvetyper af linser og deres respektive egenskaber

- Jun 26, 2018-

⑴ Grå: Grå linser til enhver kromatografi kan være afbalanceret absorption, så vær opmærksom på, at scenen kun bliver mørkere, men der er ingen åbenlys farveforskel for at vise den sande naturlige følelse. tilhører neutral farve

⑵ Brown linser: Fjernelse af et stort antal blå lys, kan forbedre den visuelle kontrast og klarhed, i luftforurening er alvorlige eller tåget forhold bedre slid.

Generelt kan blokere den glatte lyse overflade af det reflekterede lys, iført briller kan stadig se de fine dele, er det ideelle valg til føreren.

⑶ Grønne linser: I absorptionen af lys på samme tid for at maksimere det grønne lys for at nå øjnene, så der er en kølig og behagelig følelse, der passer til øjnene, der er let at træthed folk bruger.

⑷ Blå grå linser: Ligner på de grå linser, det samme som de neutrale linser, men dybere farve, er synlig lysabsorptionshastighed højere.

⑸ kviksølv linse: overfladen af objektivet vedtager højdensitets spejlbelægning.

Sådanne linser er mere absorberende indkomst, der afspejler synligt lys og er velegnede til udendørs sportsfolk.

⑹ gule linser: Sådanne linser er strengt taget ikke tilhørende solobjektiverne, fordi de næsten ikke reducerer synligt lys, men i tåget og skumringen kan gule linser forbedre kontrast, give mere præcis vision, så også kendt som natten Vision Mirror.

Nogle unge bærer de gule linser "solbriller" til dekorationsbrug.

⑺ lyseblå, lyserød og andre linser: samme dekorative mere end praktiske linser.

⑻ mørkegrønne linser: sugevarme, giver kølig følelse, men lysgennemstrømning og klarhed er lav, egnet til solslitage, ikke slid ved kørsel.

⑼ Blå objektiver: Strandspil kan bære solblå linser, blå kan effektivt filtrere havet og himlen reflekteres lyseblå. Du bør undgå at bruge blå linser, når du kører, fordi det ikke får os til at fjerne farven på trafiksignalet.