Klassifikation af solbriller

- Jun 26, 2018-

Solbrille linse typer er groft opdelt i: anti-reflekterende beskyttelseslinser, farve linser, linser, polariserende linser og farve linser, såsom fem.

1. Antireflekterende beskyttelseslinser: Denne linse er belagt med et tyndt lag magnesiumfluorid for at forhindre stærk lysreflektion, så du kan se tingene mere klart og ikke ved stærk lysindblanding.

For at opdage, om dine solbriller virkelig bruger reflekterende beskyttelseslinser, kan du justere dine briller til lyskilden, og hvis du ser en lilla eller grøn refleksion, betyder det at linsen har en beskyttende belægning på den.

2. Farvelinser: Også kendt som "farvede linser", det vil sige i linseproduktionsprocessen kombineret med en række kemiske stoffer, således at linsens gengivelse farve, for at absorbere en specifik bølgelængde af lys. Dette er den mest brugte linsetype til solbriller.

3. Malerobjektiver: Denne objektivgengivelse og farveobjektiver er de samme. De er kun lavet på forskellige måder, det er farvelægningen på linsens overflade, den mest kendte er "lutningslinser", farven er den dybeste, og så ned gradvis overfladisk.

Generelt har graden af solbriller mest på malingen måde at håndtere linser.

4. Polariserende linser: For at filtrere solen skinner på vandet, lander eller sner i lige retning af lysets lys, linsen til at tilføje en lodret specialmaling, kaldet polariserede linser. Ideel til udendørs sport (f.eks. Offshore aktiviteter, skiløb eller fiskeri).

5. Misfarvningslinser: Også kendt som "lysfølsomme linser." Fordi i linsen at tilføje sølvhalogenidskemikalier, så de originale transparente farveløse linser med stærk lysbestråling bliver blanke linser for at gøre beskyttelse, så det er velegnet til indendørs og udendørs brug.