Kan solbriller rammer udstyres med nærsynet briller linse?

- Nov 15, 2018-


Briller er i dag, ikke længere bruges til at korrigere vision. Mange mennesker bruger briller som en daglig liv ornament til at dekorere deres ansigter, viser en meget avantgarde livsholdning. Solbriller i forskellige former og mærkelige designkoncepter fortsætte med at fremme udviklingen af trenden.

 

Som en fashionista med nærsynethed og ønsker at indhente tendensen, det er også en smule besværligt. Rammen af solbriller er relativt store, design anser ikke de faktiske parametres nogle briller, bare baseret på de stilfulde og smukke ideer. For eksempel, bredde og længde af monokel ramme ramme, bredden af broen på næsen og krumning af rammen, som helhed er alle parametre, der skal overvejes for den optiske ramme.

 

For nærsynethed er det også nødvendigt at markere rammen efter den faktiske nærsynethed grad på recepten. Hvorfor kan ikke vælge solbriller til at gøre rammer, der følgende aspekter at forklare:

 

1. høj nærsynethed mennesker kan ikke vælge ingen ramme, stor ramme (svarende til rammen af solbriller). Fordi graden af nærsynethed er høj, er linsen for tyk (nærsynet linsen er tynde i midten og tykke på kanterne). Rammen er stort og kanterne er tykkere. Et er at påvirke udseendet, den anden er tung vægt, lang tid iført kompression næse bro, komforten er meget dårlig.

 

2. den store ramme af solbriller vil skifte den optiske midten af linsen, der vil medføre en stor afvigelse fra afstanden mellem øjet og øjet, hvilket vil resultere i uklare vision og svimmelhed.

 

3. den samlede ramme af solbriller har også for meget krumning vil, ændre den faktiske lysstyrke af linsen, let forårsage visuel træthed, uddybe graden af nærsynethed. Især er nærsynet patienter med mindre øjenafstanden afstande mindre tilbøjelige til at vælge solbriller rammer for optisk frames.

 

Generelt kan solbriller ramme også udstyres med briller linser, forudsat at solbriller objektivet er flad lys (klar linse), ingen grad, ingen optiske midten af linsen, så som kan tilpasses. Hvis du vil rette din vision, bør du overveje dioptri, bygningsfejl akse, elev afstand, rammetype (halv-frame, fuld frame, ingen ramme) og andre faktorer og derefter overveje den smukke og elegant ramme kulør for dit ansigt.


eyeglasses sunglasses frame