Er farvede briller A Pair solbriller?

- Sep 15, 2018-


Farvede briller er ikke lig med solbriller


Rød, gul, lilla, grøn linse er solbriller? I fortiden var farven på solbriller hovedsagelig mørk brun og mørk blå. I de seneste to år optrådte farverige farvede briller på markedet. Nogle mennesker tror at farvede briller er solbriller, og de er særligt fedt at bære, så de er moderne at vælge. Faktisk, det er en misforståelse.


Eksperimenter har vist, at farvede briller har en vis beskyttende virkning på øjnene på grund af deres forskellige farver, men de mister funktionen af solbriller, fordi de ikke blokerer ultraviolette stråler.


colored lens sunglasses.JPG


Hvis du bruger farvede briller uden anti-UV funktion, er det mere farligt end ikke iført solbriller. Fordi den menneskelige krop har en selvstændig beskyttelse instinkt, når øjnene støder stærkt lys, bliver eleven naturligt mindre, så den ultraviolette energi ind i øjnene er reduceret. Iført briller uden anti-UV funktion vil forstørre eleven, og denne form for briller har ikke effekten af isolering af ultraviolette stråler. Øjnene er lig med åbning af portalen, så ultraviolette stråler til at invadere, på dette tidspunkt, energien, der er steget kraftigt, og skader på øjnene kan forestille.