Amerikanske sportsbriller Brand Tifosi udgivet ny PRO-serie

- Jul 26, 2019-


FL1025-6

FL1025-7

Moderne sportsfolk kan støde på denne form for problemer: du har brug for forskellige stilarter af briller for at matche vores sportsstil. For eksempel får den stabile linser i fuld ramme folk til at føle sig stabile og mere egnede til brug i arbejdet; den integrerede rammeløse linse fjerner flere begrænsninger og giver atleterne et bredere synsfelt, velegnet til løb og ridning; Halvramme briller mellem rammerne, med lidt konvergens i naturen, mode og ikke reklame, mere velegnet til afslappet og underholdende.


Er der et par briller, der ikke kun er egnet til arbejde, men også til sport, kan du bære dem på fritiden? Lad dig tænke, hvordan du ændrer dig, og hvordan du ændrer dig. Integrer sportselementer i dit liv. Og Tifosi "PRO" 's nye serie "PRO" kan muligvis imødekomme dette krav.


Tifosis nye crossover-design 'PRO' rammeudskiftelig serie, der undergraver det traditionelle udskiftelige linsedesign, bruger det eksklusive nye ICS-patentsystem verden over, og skifter problemfrit hele rammen, halvramme, ingen ramme, egnet til arbejde, fritid, underholdning, et par briller er nemme at få, hvordan man ændrer, hvordan man ændrer sig. Bare betaler prisen for et par briller.


Ikke kun innovativt i brugen af udskiftelige rammer, 'PRO'-serien ledsages af de amerikanske importerede high-definition optiske linser, off-axis optisk patentteknologi, der er mange muligheder: Ferrari rød, himmelblå, aske, overdrevet farverig linse serie. I PRO-serien undgår mere "misfarvning" topimporterede linser besværet med ofte at skifte linser.


PRO har en justerbar, højkvalitets, skridsikker, hydrofil næsepude og schweiziske nano-TR90 templer for en mere behagelig bæreoplevelse.