Altid med computer, hvordan man beskytter dine øjne?

- Sep 30, 2018-


Gennem barndomsøvelserne skal computerbrugerne have glemt alle disse ting. Disse traditionelle øjenbeskyttende øjenøvelser kan afhentes en eller to gange om dagen en eller to gange, og øjet træthed kan være effektivt effektivt.


eye protection.jpg


Hvis du vil have et par lyse øjne, skal du ikke kun øve øvelser, men også udvikle gode øjenvaner og ikke bruge dine øjne for meget. Eksperter mener, at en af de mest effektive og sikre måder at lindre visuel træthed på er at bruge øjet i ca. 45 minutter og hvile i 10 minutter. På grund af den grønne kortere bølgelængde, der søger en græs eller et grønt træ 10 meter væk, fremmer øjets afslapning, afslapning af øjets ciliarmuskulatur og reducerer øjets træthed.

Blinke ikke, blinke ikke altid, fjern distraktioner, koncentrere og koncentrere dig om blik i 25 sekunder for at identificere konturerne af blade af græs eller blade. Hold dig til 2-3 gange om dagen. At se på afstanden kan give øjnene en moderat hvile og sund styring med rimelige øjne.

Derudover kan du sætte flere grønne planter ved siden af computeren, som ikke kun kan forhindre stråling og øjenpleje, grønne gør det optimale for den optiske nerve føler, nogle få potter med små planter kan også lade dig skifte i armeret beton, finde lidt Den grønne glød.

Ud over gode øjenvaner kan du også hjælpe med at lindre din visuelle træthed ved at ændre din computer. Skift baggrundsfarven på computerens skrivebord til lysegrøn, og øjnene behøver ikke længere at stimuleres af hvidt. Metoden til at beskytte øjnene ved at ændre arbejdsmiljøet kan lindre ubehag forårsaget af langvarig brug af computeren.