10 ting, som en smagfuld mand skal have. Hvor mange har du nu?

- Oct 08, 2019-


fashion design sunglasses


Skjorte

En skjorte er et must-have for enhver mand, især en mand med god smag. Når man deltager i en begivenhed eller en dato, er skjorten det bedste stykke, der bedst afspejler en mands charme.


Jakkesæt

Dragter har altid været det elskede af det mandlige tøj rige. Mainstream-dragtkulturen er ofte mærket som "kultiveret, uddannet, gentlemanly og autoritativ."


Binde

Slips kan afspejle bærerens besættelse, temperament og kulturelle præstationer. Når han bærer en formel dragt, bærer han et smukt slips, som er både smukt og generøst, og giver folk en følelse af elegance og højtidlighed.


Læder sko

Lædersko er et must-have element for voksne mænd. De er sko af højeste kvalitet i alle slags sko. Den enkle form kan forklare mands kloge stil og stabile og modne stil.


Bælte

Et godt bælte kan gøre din krop mere fremragende, og du kan få et simpelt sæt tøj til at blive sur. Generelt bærer mænd et bælte, og de vil se mere modne og stilfulde ud.


Solbriller

Som en modevare er solbriller dybest set en standard for berømtheder. Mænd bringer solbriller, og deres selvtillid øges meget på et øjeblik, og de bliver alle mere stilfulde og smukke.


Kigge på

Det berømte ur kan bedst afspejle mandens status og temperament. Derfor vil en mand med en smag bære et modetur, der kan demonstrere mandens mildhed og indre kultivering.


Tegnebog

Tegnebogen er ikke kun så enkel som at indlæse kontanter og kort, men også et symbol på en manns elegante smag. Det er vigtigt for enhver lejlighed og afspejler bedst mænds blide gentlemanuality.