Hvorfor er polariserede solbriller så populære?

- Jan 31, 2019-


women sunglass


TAC polariserede linser, 100% UV400 beskyttelsesbelægning, blokerer 100% skadelige UVA- og UVB-stråler. Gendan ægte farve, fjern reflekteret lys og spredt lys og beskyt øjnene perfekt. TAC-linse inkluderer 7 lag. Det første lag er støvtæt lag. Det 2. og 3. lag er bindelag for at muliggøre holdbarhed. 4. og 5. lag er UV-beskyttelseslag til at absorbere UV-lys. Det sjette og syvende lag er knustfast lag.


Linser fremstilles i overensstemmelse med lysprincippet. Vi ved, at når solen projicerer på vej eller vand, irriterer øjnene direkte, føles øjnene. Blændende, træthed kan ikke opretholdes afhængigt af materialet. Især når du kører en bil, har friluftsliv ikke kun indflydelse på vores arbejde og underholdning Le følelser og endda påvirker vores fornemmelse af billederne forårsaget af farlige; lang modstå direkte eksponering for sollys, men førte også til det hurtige fald i synet Form af nærsynethed, hyperopi, astigmatisme eller grå stær. effekter, der effektivt fjerner og filtrerer den spredte lysstråle. Så at lyset kan spore transmissionsaksen ind i de visuelle øjebilleder, så en klar syn på naturen. Princippet er som persienner, lyset tilpasses lyset og ind i det indre. Det naturlige landskab ser så blødt og ikke hårdt ud.


Tips: Linser Fjern blænding og mindsk øjet træthed Polariserede triacetatlinser er påvirknings- og ridsebestandige, lette og holdbare.