Hvorfor snavs briller så let?

- Jul 24, 2019-


En ven, der bærer briller, klager over et problem. Hvorfor snavs briller så let? Lad os finde ud af hvorfor.


Når nærsynethed har briller, er det dybest set ud over at sove, vaske tid til at hente brillerne, nogle høje niveauer venner overdrev endda at bære et bad, så lad os analysere, hvorfor de briller, der bæres i ansigtet hele dagen, er så beskidte. ?


Først: linselagsproblemet, objektivoverfladen har en film, der forhindrer snavs og støv. Hvis linsen er let at beskidte, kan det være, at din linseoverflade mangler antifouling-film og antistatisk filmlag, hvilket gør støv let at adsorbere. På linsens overflade.


For det andet: linsejusteringsproblemet, såsom spejlafstanden, hvis øjenafstanden er for tæt, humerus er for høj, kan det være overfladen på huden, der er fastgjort til den nedre kant af linsen, eller øjenvipper vil blive børstet, når dine øjenvipper er for lange. På linsen.


For det tredje: personlige vaner, efter at du bærer briller, vil vi ubevidst tilføje endnu en handling er at skubbe briller eller løfte briller, når du udfører handlingen med at løfte briller, er det sandsynligt, at det berører brilleglaset for at forårsage fingeraftryk, ikke rettidigt Rengøring får støv til blive optaget, eller det er muligt at tage brilleobjektivet utilsigtet, når vi tager brillerne af. Især for kvinder er der specielle lejligheder, såsom make-up og madlavning. Spejloverfladen er mere modtagelig for pletter.


Fjerde: Andre grunde, såsom den suppe, vi spiser, den suppe, der er let at sprøjte, når vi spiser varm gryde, den dårlige luftsmog, regnen på de regnfulde dage, vanddampen i det varme kildebad osv., Hvis ikke rengøres i tide Det er årsagen til den beskidte linse.


Så hvordan opretholder vi normalt:


1. Når du vælger en linse, skal du prøve at vælge antifouling og antistatiske funktioner;


2. Justér spejlafstanden mellem rammen og øjet korrekt. (Afstanden mellem linsen og spidsen for øjeæblet er 9-15mm);


3, linsen rører ikke huden og undgår kontakt med kosmetik, kemikalier, høj temperatur osv .;


4, når du skrubber linsen, kan du først skylle med vand eller tilføje lidt vaskemiddel, vaske det med et rent papirhåndklæde for at tørre overfladevandets pletter, husk at bruge tøjvinklen eller den gamle spejlduk til at tørre;


5. Hvis der ikke er vand, skal du blæse overfladen af linsen for at sprænge støvet af, og indsæt derefter testen i samme retning med en ren spejlduk;


6. Når brillerne ikke er slidte, vender objektivet opad. Rør ikke ved de hårde genstande for at undgå at ridse filmen.