Hvem er ikke egnet til at bære solbriller?

- Aug 12, 2019-



Solbriller er blevet et meget vigtigt tilbehør til vores daglige tøj. Mode gade skydning, hip hop sjov, udendørs sport, ferie ved havet og forskellige lejligheder er meget vigtige. Men der er nogle mennesker, som ikke nødvendigvis er i stand til at bære dem frit.


Først: børn under 6 år


Alle kropsorganer hos børn under 6 år er endnu ikke fuldt udviklet. På dette tidspunkt kan slid påvirke visuel klarhed og forårsage mild amblyopi.


Du tror måske, at bæltet er designet til at beskytte øjnene og jo mørkere farven. På dette tidspunkt vil eleven blive større på grund af linsen, der blokeres, så lysstrømmen, der kommer ind i øjet, vil stige. Da dets UV-projektionsforhold er højere end synligt lys, kan det imidlertid forårsage alvorlig skade på børnenes øjne, hvilket kan føre til sygdomme som keratitis og grå stær.


Af hensyn til børns helbred skal du prøve at bære barnet efter 7 år gammel, og når du vælger linsens farve, kan dybden af elevfarven ses af den gennemsigtige linse, og brugstiden bør ikke være for lang.


Andet: glaukomepatienter


Glaukom er en gruppe af sygdomme, der er kendetegnet ved atrofi og sag af den optiske papille, synsfeltdefekter og nedsat synsskarphed. Patologisk forøgelse af det intraokulære tryk og utilstrækkelig blodforsyning til synsnerven er de primære risikofaktorer for starten af synsnerven. Toleransen mellem synsnerven og trykskader er også Forekomsten og udviklingen af glaukom er relateret.


Mennesker med glaukom har brug for stærkt lys, og når de bærer briller, reduceres lyset, pupillerne forstørres, det intraokulære tryk øges, og øjnene er meget farlige.



Tredje: farveblindhed / farvesvaghed


Det er en medfødt farvesynsforstyrrelse, patienter kan normalt ikke skelne mellem forskellige farver eller en bestemt farve i det naturlige spektrum, mens farvesvagheden og farveblindheden er på samme måde forskellige, evnen til at genkende farve er langsom. Og at bære briller er uden tvivl en byrde for patienten, hvilket gør det vanskeligere at identificere farver.


Fjerde: natblindhed


Natblindhed betyder symptomer på vanskeligheder om dagen i svagt oplyste omgivelser eller om natten, når objekterne er uklare eller helt usynlige. Brug af solbriller er lyset svagt og forårsager synstab.