Hvilken er bedre med blå og grøn belægning?

- Aug 29, 2018-

Objektivet selv er klart mindre. Formålet med belægningen er at reducere lysets refleksion. Men fordi det ikke er muligt at opnå nogen refleksion overhovedet, er der altid resterende refleksioner på overfladen af objektivet for at danne en synlig farve. Farven på linselaget bestemmes af tykkelsen af filmen, belægningenes rækkefølge og belægningstiden.


china sunglasses manufacturers.jpg


Nogle mennesker spørger, hvilke af disse resterende farver der er de bedste. Faktisk er der ingen standard, hovedsagelig baseret på personlig præference for farve. I øjeblikket er der flere grønt på markedet. Men gennem disse resterende farver kan vi i første omgang hjælpe os med at bedømme filmens tykkelse: Når filmen er tynd (tykkelse ≤ 139 nm), vil det reflekterede lys blive lysegulgrøn, og hvis filmen er tyk (tykkelse ≥ 139 nm ), vises den blågrøn. Den nuværende flerlags antirefleksfilmtykkelse er ca. 0,3 μm.


blue green lens.jpg


Det skal bemærkes, at tykkelsen af filmlaget ikke er det eneste kriterium til bestemmelse af linsens transmittans eller kvalitet, men er relateret til de omfattende faktorer såsom materialer og processer.