Når man ser på tv, skal man også have læderbriller

- Oct 09, 2018-


Mange mennesker med presbyopi kan ikke se nærbilleder. De bruger normalt læsebriller, mens de læser bøger og læser aviser, men de tages af, når de ser fjernsyn. Faktisk er dette skadeligt for synet.

Når vi alder, nedbrydes kroppens fysiologi, og øjnene er ingen undtagelse. Når linsen hærder og elasticiteten svækkes, reduceres ciliarmuskulens sammentrækkelsesevne, hvilket resulterer i et fald i justeringsevnen og en nær-afstandsskift. Derfor er det svært at se tæt på, og det øges gradvist med alderen. Dette fænomen er presbyopi, medicin. Det hedder "presbyopi". Under normale omstændigheder, når folk er 60 år, er det nærmeste synspunkt ca. 1 meter; Ved 65 år er det nærmeste synspunkt ca. 2 meter; Ved 70 år er synspunktet omkring 4 meter. Det skal bemærkes, at det menneskelige øje kun kan se objektet komfortabelt og tydeligt, når man bruger justeringskraften inden for 2/3; Hvis alle justeringskræfterne bruges til at se objektet, er det let at forårsage træthed og sløret syn. Øjne ømme, tårer mv.

Derfor bør de ældre ikke kun læse briller, læse briller, men også bære læsereglas. Når du ser fjernsyn, er det bedst at bære et par læsebriller med lavere grad.