Hvornår er det egnet til at bære polariserede solbriller?

- Sep 19, 2018-


Hvis du går ud for en tur, vil du have mere end nok almindelige solbriller til at holde alle blænding af solen, så der er ingen grund til at købe polariserede solbriller. Så Hvornår er polariserede solbriller egnet til at bære?

 

Polariserede solbriller linse polariseret vinkel og krumning er professionelt designet og behandles. Bæreren vil ikke have følelsen af scene forvrængning og svimmelhed. Det er mest egnet til fiskeri, kører, sport, sejlads, skiløb, jagt og andre lejligheder.

 

I sommeren gerne fiskeri venner bære polariserede briller. Hvorfor? Grunden er meget enkel. Polariserede solbriller har funktionen af filtrering polariseret lys. Bære det for fiskeri. Det er nemmere at se og øjnene er ikke træt. Hvis linsen er mørkt (som brun, grøn, etc.), er det bruges i sommer. Bære det og føler sig mere trygge. Hvis du også fiskeri, måske har du en interesse i FLYMOON COOLIndpakket Sport solbriller.


fishing sunglasses.jpg


Polariserede linser er anerkendt verden over som de mest passende linser for kørsel. Når lyset reflekteres af overfladen af objektet, er det delvist polariseret for at generere blænding, hvilket gør kontur af objektet sløret, hvilket gør briller træthed og ubehag. Polarisator har en særlig funktion til at fjerne blænding, frafiltrere de kaotiske lys, at tillade driveren til at forbedre vision og tilføje køreglæde.

 

Venner, der ligesom udendørs fritid rejser også har en passion for polariserede linser. Polarisator er sammensat af en afbalanceret vifte af krystaller. Denne struktur tillader kun lys bølger, der er afbalanceret med krystal passere, og lyset bølger, vibrerende ved andre vinkler er blokeret. Dermed, kan det styrke kontrasten, forringer refleksion, forbedre farven på scenen, og fænomenet med atmosfærisk tåge. Lad dig se klarhed i verden, og du har en farverig verden, en blå himmel og en smuk og smuk natur. Have et kig på FLYMOONPolariseret bambus solbriller, måske du vil elske det!


bamboo sunglasses.jpg