Hvilke værktøjer har du brug for til rejsen? Hvad er rejseartiklerne?

- Sep 21, 2019-


Cycling sunglasses


Hver litterær ungdom har en drøm om at tage rygsæk i hjertet, svømme i den sydlige del af Yangtze-floden, gå til græsarealet og tænke på det er så smukt. Det er altid godt at have en drøm, men det er langt fra let at opnå. Rygsække rejser, ud over at have modet til at gå, er det detaljeret planlægning og værktøjsforberedelse, før de går ud, og det basale udstyr, såsom tøj, rygsække, måtter, soveposer, sko, telte, solbriller osv. Er stadig klar .


Den mest markante fordel ved at cykle er, at det er mere fredeligt, lettere at holde og mere tilpasningsdygtigt end andre sportsgrene, såsom løb og klatring. Imidlertid er dens høje grad af usikkerhed, hvilket resulterer i sports ubehag og smerter, og endda muligheden for sygdom er mere end andre sportsgrene. Derfor, jo mere du kender til cykelcykler på lang afstand, jo mere omfattende og bedre, så du kan bruge dine styrker og undgå svagheder til at få den bedste træning. Solbriller er et must-have element til rejse. Det kan effektivt beskytte brillerne mod skade under langdistance rejse. På samme tid kan det blokere ultraviolette stråler og lindre øjet træthed.


Nu hvor økonomien udvikler sig meget hurtigt, er der flere og flere velhavende mennesker i Kina, så mange vælger nu at studere og rejse til udlandet. Imidlertid rejser mange mennesker til udlandet for første gang, og ved ofte ikke, hvilke ting de skal medbringe, når de rejser i udlandet. For første gang i udlandet skal du ud over ID-kort, bankkort, pas, kontanter og andre vigtige ting også forberede opladningsskatte, konverteringsstik, bærbart WiFi og så videre.