Hvad har polariseret linsen?

- Aug 20, 2018-


Polarisatorerne er fremstillet, baseret på princippet om polarisering af lys. Speciel effekt af polarisator er effektivt at udelukke og bortfiltrere spredt lys i bjælken. Lyset kan sættes i det visuelle billede af øje på sporet af det lys spor at gøre synsfelt, klar og naturlig. Anvendes mest til solbriller og kameralinser.

 

Polariseret og 100% UV-beskyttelse solbriller hjælper:

 

-Reducere anstrengte øjne, ingen trætte øjne efter en hel dag i solen

-Reducere refleksioner og blænding (især vigtigt for dem med følsomme øjne eller post kirurgi inddrivelse)

-Beskytte dine øjne mod skadelige UV-stråler, minimere skader på dit syn på lang sigt

-Forbedre kontrast og visuel klarhed


polarized lens.jpg

 

Ved hjælp af en polarisator, kan refleksion i vandoverfladen dæmpes, således at fiskene i vandet kan være klart fanget. Når skyde sådan en scene, projektion vinkel af lyskilden er tæt på vinklen af kameraet fotograferer, og den maksimale afbøjning vinkel skal være mellem 30 og 40 grader. Når du bruger det, kan du justere det ved langsomt at dreje linsen af den forreste gruppe af filteret for at minimere refleksion af overfladen af scenen.


Polarization test.jpg

 

For eksempel i fotografering som fotografere blomsten stills, bruges polarisatorer ofte til at tage farverige billeder. Det er nyttigt for landskabsfotografering, floral fotografering, og til at skyde bestemte scener, der er mere reflekterende. Polarisator er brugt til at fange landskabet og har en fremragende effekt på skildringen af skyerne. Brydningsindeks i den blå himmel er større end lyset spredt af hvide skyer. Brugen af polarisatorerne kan også gøre farven på grønne blade mere mættet og fjerne tågen af urban scener på lav vinkler.

 

Lejligheder

 

Polariserede solbriller ideel for motorcykel og cykel cykel, køre, kører, fiskeri, golf, racing, skiløb, klatring, trekking eller andre udendørs aktiviteter.

polarized sunglasses.jpg