Hvad er vigtigt når du vælger solbriller om vinteren?

- Dec 21, 2018-


Uanset om det er alpint skiløb, langrend eller snowboarding, er at have en god par af linser en grundlæggende forudsætning, som gør det muligt at virkelig nyde sjovt af en vinterferie.

 

Vælg den rigtige farve

Det er også vigtigt at vælge den rigtige farve til solbriller linse. Linser er gradueret efter graden af beskyttelse og kategori. I vinter, er gul, grøn og blå linser ikke anbefales. De kan kun yde beskyttelse på niveau 0, 1 eller 2, eller tilhører kategorien S0, S1 eller S2. Grå og brune linser anbefales til vinter. De bør tilhøre niveau 3 beskyttelse eller kategori S3, de kan give passende beskyttelse selv i nærværelse af sne og is på høje bjerge. For ekstremt følsomme øjne, kan objektiver med graden af beskyttelse 4 eller kategori S4 bruges. Denne type skuespil linse er dog kun nødvendigt, hvis UV-stråling er meget høj; Det kan ikke bruges under kørselen.

 

Blå lys blokering

Et par gode solbriller bør også give passende beskyttelsesniveauer Blue-ray. Dette er fordi blåt lys kan beskadige den gule plet, hvilket er et meget følsomt punkt i øjet. Hvis du allerede har et par solbriller, og du er ikke sikker på hvor meget blåt lys kan spærres, kan du bede optometrist til at teste det for dig.

 

Yderligere tips til vintersport: Hvis du bruger briller, du bør gøre ski beskyttelsesbriller specielt til din egen optometri, eller købe stor nok Skibriller til at bære dine egne briller under beskyttelsesbriller. Nogle Skibriller har et støtteben, skum, som er meget gavnlige for bæreren af briller med ekstra rum på siden for at justere brillestel. Disse faktorer giver god pasform, så der er ingen pres på briller under ski beskyttelsesbriller. Siden af ski beskyttelsesbriller skal være forseglet for at forhindre luftstrømmen gennem.