Hvilket materiale briller ramme er lys?

- Dec 13, 2018-


På nuværende tidspunkt er kulfibermaterialet det letteste blandt alle rammematerialerne. Materialetesten bekræftede, at carbonfiberen af samme størrelse er 29% lettere end titaniumrammen og 1/3 lettere end metalet. Dens væsentlige egenskaber bestemmer, at den er lettere, og vægten af næsebroen kan reduceres stærkt, når den bæres.


Det har også korrosionsbestandige, højmodulske egenskaber, affinitetshud og er et vigtigt materiale i forsvarets militære og civile applikationer. Indtil videre har kun få lande, såsom Tyskland, Japan og USA, mestret kernekraften i kulfiberproduktionen. Udviklede lande bruger kulfiber til racing og luftfart og anbringer kulfiber til briller. Det bringer også ny vitalitet til briller, lettere materialer, sundere og mere miljøvenlige. Letvægtsrammer gør dig glemt at bære briller.

Ud over kulfibermaterialet er rammen af rent titanium det letteste. Ren titanium er en slags metal materiale med høj smeltepunkt og let vægt. Den kan bruges i hånden. Dens vægt er meget lys. Vægten af legeringsrammen er ca. 8,9 g / cm3, og vægten af ren titaniumramme er 4,5 g / cm3. Det kan ses, at vægten af den rene titaniumramme er næsten halvdelen af legeringsrammens vægt.


Rene titaniumrammer er ikke allergiske over for menneskekroppen, og rent titanium kan opløse ioner, der har negative virkninger på kroppens bioelektriske strøm, har god kompatibilitet med humane væv og blod og har gavnlige fysiologiske effekter på menneskekroppen. Udbredt af det medicinske samfund. Den store fordel ved rent titanmateriale er letvægt. Ud fra fremstillingsprocessen af briller er ren titanium præget af høj styrke, korrosionsbestandighed, god fleksibilitet osv. Og er ikke let deformeret og holdbar. Det rene titaniumrammetal har en stærk tekstur og er specielt velegnet til folk der kan lide forretningsstil.

Udover den ovenfor nævnte kulfiber og ren titanramme er der også wolframcarbon, tr90, ultra-tynd acetat og så videre, som også er meget lette brillerammer, hvilket også er et forsøg værd.