Hvilken slags adfærd kan skade vores øjne?

- Nov 23, 2019-1. Computerskade


Dette kan være den opførsel, der mest sandsynligt bringer alles øjne i fare. I lang tid ved at være opmærksom på computerskærmen er det let at forårsage symptomer som tørre øjne og ubehag. Selvom hårdt arbejde er meget vigtigt, skal øjnernes sundhed ikke undervurderes.


Forslag: Hvil dine øjne venligst hver time, luk øjnene i 5 minutter, og du kan roligt tænke over udførelsesdetaljerne for dit arbejde i dette tidsrum. Du kan også lade synslinien strække sig langt væk, hvor langt du kan se og korrigere brændvidden for dit syn.


2. Blinkende skader


At løbe rundt og røre ved hænderne på forskellige genstande skal skjule en masse bakterier. Pludselig er øjnene kløende eller trætte. De fleste mennesker blinker deres øjne på en intuitiv måde. Ud over at bringe bakterier ind i øjnene, er de ikke kontrolleret godt og kan let skade øjenkuglerne.


Forslag: Du kan midlertidigt berolige dine øjne ved at dreje din øjeæble eller blinke hurtigt eller massere din øjeæble med vævspapir eller et lommetørklæde. Forsøg at undgå at røre dine øjne med dine hænder.


3. Skader med lavt lys


For at understrege temperament bruger mange mennesker kun indirekte lyskilder til at skabe en atmosfære. I et sådant miljø med lavt lys kræver det at læse eller læse magasiner stærke øjne for klar læsning. Sådan opførsel kan forårsage stor træthed og belastningsskader på øjnene. .


Forslag: Tænd for lyskilden for gode øjne, lad miljøet have nok lys, denne læse kvalitet er bedre og gøre dine øjne mere behagelige.


4. Hold skader op


Arbejd, leg spil, se tv, som antallet af moderne mennesker, der opholder sig sent, bliver belastningen af visuel funktion større og større; kroppens organer kan ikke hvile, ikke kun skade leveren og skade på nyrerne, men også skade øjet.


Forslag: medmindre du er søvnløshed, ikke hold dig op sent! Rettidig søvn plus tilstrækkelig hvile er bestemt den bedste pleje til at holde dine øjne sunde.


5. Rygeskade


Rygning er ufarlig for den menneskelige krop, og påvirkningen på øjnene er selvfølgelig stor. Uanset om det er nikotin eller tjæreinduceret degenerationsafledte læsioner, eller den direkte skade af røg direkte på øjeæblet, er det en kronisk trussel om usundhed.


Anbefaling: Rygning er sundhedsskadelig, og alle aspekter af kroppen har brug for at reducere rygning. Hvis den desuden er omgivet af brugt røg i lang tid, vil det også skade øjnene. Beskyt dig selv mod rygemiljøet og beskyt dine øjne.