Hvilke spørgsmål skal man være opmærksom på, når man vælger børns solbriller?

- Oct 12, 2018-


Faktisk er der visse færdigheder i køb og brug af børns solbriller. Når det bruges korrekt, vil det beskytte øjenhelsen. Så hvad skal du være opmærksom på, når du vælger børns solbriller?

1. Børns solbriller skal være i stand til effektivt at forhindre ultraviolet stråling, så vælg et produkt med 100% UV-beskyttelse på etiketten.

2. Børns solbriller bør være opmærksomme på valget af farve. Generelt er mørkegrå foretrukket, fordi de medfører lille farveforvrængning og god farve, men forsøger at undgå gule eller røde linser.

3. Børns solbriller vælger bedre harpiks, pc og andre skadelige materialer, fordi mange frække børn er let at falde eller kollidere, hvis barnets solbriller er skrøbeligt, er det nemt at gøre barnet skadet.

4. Du skal vælge en almindelig måde og et almindeligt mærke til at købe børns solbriller, fordi mange ringere solbriller er let at forårsage skade på dit barns øjenhelse.

5. Børn skal ikke have solbriller for længe. I stærkt sollys eller særlige behov er det acceptabelt at bære dem i kort tid.


FLYMOON giver forskellige stilarter af børne solbriller , tag et kig, for at finde en til dine babyer!