Hvad er linsens belægning?

- Jan 18, 2019-


coated lens


Når linsen først blev opfundet, var den ikke belagt. Når folk bruger det i lang tid, er det ikke kun let at ridse, men også objektets reflektion er ikke klart nok. Derfor tilsættes den hårde film og antirefleksfilmen er født.

Hvad er disse coatingers funktioner?

1. Hård belægning: Harpikslinsen har egenskaberne af let, sikkert og komfortabelt, men det er let at ridse, når det bæres i lang tid. For at forbedre linsens hårdhed tilsættes et lag anti-slid film på overfladen, hvilket er en hård belægning.

2. Antirefleksbelægning: Denne film anvender volatiliteten og interferensen af lys, og hvis den er belagt med en sådan film. Når vi ser på ting, reducerer vi refleksionen og gør objekterne klarere.

3. Topbelægning (almindeligvis kendt som anti-fouling coating): Linsen belagt med anti-refleksionsfilm er let at beskidt og påvirker lysgennemtrængningen, så at tilføje et lag af overfladebelægning på dette grundlag kan reducere oliefarve.

4. Anti-blå linse: Nu er markedet anti-blå linse opdelt i belægningsrefleksion og basisabsorption. Belægningsrefleksionen er en film belagt med et lag af kortbølget blåt lys, hvilket danner en blå-violet farve på grund af refleksionen af kortbølget blåt lys. Substrate absorption opnås ved at bløde linsen for at give linsen en gul farve til at absorbere blåt lys. Linsen er gullig brun og filmlaget er generelt dybt.