Hvilken farve på solbrillerens linser er ikke egnet til kørsel?

- Dec 04, 2018-


Brune linse solbriller

Brune linser kan også blokere 100% af UV stråler, og de bløde toner får folk til at føle sig mere behagelige, så øjnene ikke er let at trække. Men fordi brunfarven overlapper med vinduet og filmen, er den ikke egnet til kørsel, og bilens film har blokeret ultraviolette stråler og bærer derefter brune linse solbriller, hvilket ikke er meget effektivt.

Grå linse solbriller

Grå linse kan ikke kun isolere de fleste ultraviolette stråler, men også isolere mange infrarøde stråler, der kan siges at være helt isolerede. Det ændrer ikke scenens originale farve.

Grålinser kan dog betydeligt reducere lysoverførslen. Generelt er dens lysgennemstrømning mellem 8% og 40%. Ifølge den nationale standard kaldes denne type solbriller en solskærm, som er en af de mørke solbriller. Men mørke solbriller vil øge førerens reaktionstid. Generelt vil iført mørke solbriller øge førers responstid med et gennemsnit på 100 millisekunder .

For eksempel ved kørsel i høj hastighed ved 120 km / t, hvilket er 33,3 m pr. Sekund. Hvis du øger reaktionstiden på 100 millisekunder, kører du 3,3 m mere, indtil du bremser bilen, fordi du ikke reagerede i tide.

Grønne linser solbriller

Grøn er de optiske tre primære farver, som kan filtrere de to primære farver, blå og røde, bortset fra grønne, hvilket vil forårsage betydelig kromatisk aberration. Ved kørsel vil den grønne linse forårsage, at det røde lys i trafiklyset bliver til et sort lys, hvilket vil påvirke førerens vurdering.