Hvilke typer solbriller er der?

- Nov 20, 2019-F399


Hvilke typer solbriller er der?


Når mange venner køber solbriller, ved de ikke, hvilken type solbrilleobjektiver de har brug for. Bare opmærksom på solbrillerens mærkerangeringer og vælg i henhold til deres egne præferencer. Dette er meget dårligt. Når alt kommer til alt bruges solbriller af øjnene. Øjne, alle skal være mere pleje, så du bør vide mere om solbriller, når du vælger solbriller, og mindre blindhed.


Solbrillinser kan groft inddeles i følgende:


Først anti-reflekterende beskyttelseslinse


Denne linse forhindrer stærke lysreflektioner, så du kan se ting uforstyrret under stærkt lys og mere tydeligt. Princippet med denne linse er faktisk meget enkelt, det vil sige et lag magnesiumfluorid påføres overfladen. Hvis du vil vide, om dine solbriller er antireflekterende linser, kan du justere brillerne med lyskilden. Når du ser en lilla eller grøn reflektion, betyder det, at der er en anti-reflekterende beskyttelsesfilm på linsen.


For det andet farveobjektiver


Denne type linse kaldes også "farvet linse". Solbriller, der bruger dette objektiv, kan absorbere lys med en bestemt bølgelængde. Princippet er at tilføje nogle kemikalier i linsefremstillingsprocessen for at få linsen til at se farve ud. Denne type linse er den mest anvendte til solbriller.


For det tredje farvelinser


Denne type linse er faktisk den samme som farvelinsen, men denne form for linse bruges generelt i solbriller med en grad. Den mest kendte er den "gradvise farvebelægningslinse", farven er fra top til bund. Fra dybt til lavt.


Fjerde polariserede linser


Udtrykket polariseret lys bruges meget i solbriller, men mange mennesker forstår ikke den specifikke betydning. Faktisk bruges denne linse til at filtrere solens blænding i samme retning og tilføje en lodret speciel belægning til linsen. Det er ideelt til udendørssport såsom havaktiviteter, skiløb eller fiskeri.


Fem farveobjektiver


Der er også et navn kaldet "lysfølsom linse." Oprindeligt gennemsigtige og farveløse linser, når de udsættes for stærkt lys, bliver de farvede linser for at beskytte øjnene. Dette skyldes, at de kemiske stoffer af sølvhalogenid tilsættes til denne linsetype, så de skal bruges indendørs og udendørs. Det er meget velegnet.