Iført polariserede solbriller på regnfulde dage, at køre mere sikkert

- Aug 25, 2018-


For nylig drøftede et indlæg med titlen "den praktiske brug af solbriller til regnfulde dage" netizens. Den oprindelige post var: "Når regnen er tung, selv hvis visker er justeret til den maksimale hyppighed, den forreste linje af synet er stadig ikke synlige. Men iført solbriller, pludselig, kraftig regn, der dækkede sigtelinje, synes at være forsvundet, forlader kun køretøjet i front line of sight er meget klar." Mange netizens kommenterede, at de aldrig har hørt om dette. Solbriller kan reducere blænding og ultraviolette stråler på solen i de solrige dage. Er det også nyttigt i regnfulde dage?

 

Nogle folk siger: solbriller på regnvejrsdage

 

Eksperimentatoren anvendes kunstig ild fra en brand vand pistol til at simulere miljøet i det regnfulde dag. Ifølge den faktiske størrelse foregik tre færdselstavler i forskellige farver og former, der var fastsat ved 20 meter, 50 meter og 100 meter fra køretøjet som reference objekter til observation.

 

I begyndelsen af eksperimentet, blev nedbør justeret til niveauet for kraftig regn. Regnen ramte forruden af vinduet. Vinduesvisker blev ikke renset og det var svært at se de flere færdselstavler vi indstille. Eksperimentatoren sætte på et par almindelige brune solbriller. Efter at have observeret i et par minutter, jeg har fundet at bære solbriller ikke gøre nogen forskel i klarheden af scenen. Efter at have iført solbriller, lyset blev mørkere og objekter uden for køretøjet blev observeret. Hårdt arbejde.


polarized sunglasses supplier china.jpg

 

Ikke metoden for online omsætning ikke pålidelige?

 

"I de regnfulde dage, efter de forskellige refleksioner, brydninger og spredning af lys og regnvand, retning af udbredelsen bliver uorganiseret, der gør folk føler blænding." Lu Yuhui, vicedirektør for Institute optik, Zhejiang University, sagde, at den almindelige solen princippet om briller er til at absorbere en del af lyset ved at ændre farven på linsen, så at lyset ind i det menneskelige øje er svækket, men skarpheden ikke ændre.

 

Ekspert sige: polarisator er nyttig

 

Professor Lusagde, at hvis du ønsker at gøre dine øjne klart i regnen, almindelige solbriller er ubrugelig, skal du bruge polariserede solbriller.

 

Polariserede solbriller er lavet ud fra princippet om polarisering af lys. Ligesom tilføjer en blind foran øjnene, det lys, der var oprindeligt udsendes fra alle retninger er indsamlet i parallelle lys og derefter indtaster det menneskelige øje, hvilket gør objektet udseende blød og ikke blænding. .

 

Eksperimentatoren simuleret en anden lige så kraftig regn.

 

Denne gang, eksperimentatoren sat på et par af tonede polariserede solbriller. Som et resultat, den hvide regn gardin på den forreste forruden forsvundet, hele visionen var meget bedre, omridset af scenen var klarere, og trafikken indstillet før forsøget. Tegnet er klart synlige. Men eksperimentet fandt også, at polariserede solbriller, som almindelige solbriller, også mørkere lys.


wholesale polarized sunglasses.jpg


Så hvordan du skelne om et par solbriller har en polariserende effekt? Lære dig en enkel metode: sætte solbriller tæt på computerens LCD-skærm, dreje linsen venstre og højre, og hvis du ser LCD skærm viser skiftevis lyse og mørke ændringer gennem linsen, dette par solbriller har en polariserende funktion, ellers er det ikke.