UV400

- Oct 18, 2018-


Grunden til hvorfor solbriller kan blokere ultraviolette stråler er fordi en speciel belægning film tilføjes linsen til at blokere og absorbere ultraviolette stråler, og også blokere en del af synligt lys, således at transmittans af linsen er reduceret. Derfor, høj kvalitet solbriller har stærk evne til at blokere for ultraviolette stråler, og transmittans er ikke meget faldt, og filmens belægning har en vis hårdhed og er ikke let at bære.

 

For at skelne mellem om et par solbriller har funktionen at forhindre ultraviolette stråler, kan du se tydelige mærker såsom "UV" og "UV400" på etiketter eller linser af nogle produkter. "UV-indeks" er også effekten af frafiltrere ultraviolette stråler, som er et meget vigtigt kriterium for at købe solbriller. Lys med en bølgelængde mellem 286 nm og 400 nm kaldes ultraviolet lys. Generelt, en 100% UV-indeks er umuligt. De fleste solbriller har et UV-indeks mellem 96% og 98%.

 

Solbriller mærket "UV400" kan nå et niveau af forsvar mod mere end 90% af UV-stråler, og linserne er specielt forarbejdet til blok UV stråler med en bølgelængde på mindre end 400 nm. Dem, der bærer kontaktlinser kan vælge en kontaktlinse med UV-beskyttelse, kan bortfiltrere 90% af UV-stråler og derefter bære solbriller, sikkerhed er endnu højere.