To måder at identificere solbriller

- Dec 10, 2018-


1. Se produkt-id'et

 

Være opmærksom på om brillerne er markeret med anti-UV funktion og anti-shock funktion. Fordi ikke alle solbriller kan beskytte mod UV-stråler. Hvis der er en "UV-bevis" funktion, bør der være "100% UV-beskyttelse" og "UV400" på forsiden af produktetiketten eller briller.

 

Hvis det er en "anti-chok" funktion, bør det have "angreb performance", "pass den amerikanske FDA certificering", "svarer til de højeste standarder i Europa og Amerika" på etiketten eller manualen. På samme tid, skal disse logoer eller instruktioner holdes i god stand, hvis der er et problem.

 

Især nærsynethed børn udstyret med nærsynet solbriller. Det anbefales at passe nærsynethed solbriller med slagfasthed at forhindre unødvendige ulykker hos børn.

 

2. Dernæst observeres, kvaliteten af linsen

 

Når solbrillerne er placeret foran øjnene, ser på afstand gennem linsen, flytte glassene op og ned, venstre og højre, målet bør ikke svinge, linse farve er stabil. Man ser gennem linsen, farven på de omkringliggende ting fordrejes ikke, og har evnen til at genkende forskellige farve signallys.

 

Farven på solbrillerne er ikke meget hjælpsom med at modstå ultraviolette stråler. Ud over at forfølge skønheden, solbriller bør anerkendes omhyggeligt og solbriller skal beskyttes mod ultraviolette stråler og blænding, som kan reducere lyse og skadelige ultraviolette stråler (UV) lys og blænding skader på øjnene. Polariserede linser, anti-reflekterende linser, osv kan gøre solbriller bedre reducere blænding, anti-refleksion, øge objekt kontrast i tåget og skyet dage, og gøre synsfeltet klare.