Transmittering af briller

- Nov 06, 2018-


Jo højere transmitteringsniveauet er, desto mørkere er objektivfarven. Hvis du bærer denne type linser med dyb farve, vil du ikke blot gøre dig "sort" når du kommer ind i tunnelen, men også gøre dig "dum og dum", når du støder på trafiklys.

Hvad er transmittansen

Transmissionsindekset for solbriller påvirker direkte bærerens sikkerhed under kørsel, så lad os først lære om transmittansen. Ifølge standarden er transmissionen af solbriller opdelt i 4 niveauer. Jo højere niveau, jo højere lysblokerende hastighed. Kategorierne af solbriller er normalt opdelt i: lysfarvede solbriller, parasoller og specielle solbriller. Lysfarvede solbriller har en transmittans klasse på 1 og linsen er den letteste, hvilket gør den velegnet til de fleste hverdagen. Solbeskyttelsen omfatter en transmissionsklasse på 2 og en transmissionsklasse på 3, linsen er relativt mørk og bruges kun når solen er stærk, især i sommersolen. Special-solbriller har en transmissionsklasse på 4, og linserne er de mørkeste og er kun egnet til skiløb, ørken, strand osv.

At kende betydningen af forskellige transmittanser, kan du købe forskellige typer solbriller i overensstemmelse med dine faktiske behov, når du køber solbriller. I øjeblikket tilgængelig på markedet for solbriller, vil logoet blive markeret med tre kategorier: lyse solbriller, solbeskyttelse og specielle solbriller. Lysfarvede solbriller passer til når solen ikke er stærk; parasoller kan blokere det meste af det stærke sollys. rolle; hvis du skal stå på ski, strand, ørken og andre stærke solskinforhold, kan du vælge specielle solbriller, men denne type solbriller er kun egnet til brug når solen er særlig stærk, når du går indendørs og i andre mørke omgivelser, straks fjerne solbrillerne og sådanne solbriller er ikke egnede til kørsel.

For solbriller er det vigtigste, at linsens farve ikke kan være forspændt og ikke kan forårsage farveforvrængning af omgivelserne. Hvordan dømmer forbrugerne kvaliteten af et par solbriller? Før du bruger solbriller skal du observere objekter som rød, grøn og gul. Brug så solbriller og observere det samme objekt. Farven på de to observationer kan ikke være forspændt. Farve, døm ellers vil reducere evnen til at identificere trafiklys.