Tre elementer laver et par gode briller

- Oct 24, 2019-


10 fundamental colors


Hvad angår selve rammerne, er der tre hovedfaktorer: materiale, procesdetaljer og design.


Materialer er hovedsageligt opdelt i metal, plast og andre materialer. Det foretrukne materiale til metallet er titan, der er rent titan, B-titan eller titanlegering. Fordelen ved titan er, at det er lettere, har god stabilitet og ikke let oxideres. Ulempen er, at det ikke er nemt at lodde, når loddeforbindelsen er brudt. Nogle andre metalglas er også gode, for det meste lavet af rustfrit stål og derefter forarbejdet efter plettering.Almindeligvis i plast er pladen. Dette materiale er tungt, har en struktur, viser temperament, god farve og er ikke let at skrælle. Ulempen er, at metalhængslet let beskadiges af ekstern kraft. Et andet almindeligt plastmateriale er TR90. Vi har set mange briller, der ser så lette og blændende ud i koreanske dramaer er sådanne materialer, men TR90 er let at skrælle og bryde. Andre materialer inkluderer træ, bambus osv., Men ikke mainstream.


Detaljerne i processen kan høres, om lyden af hængselåbningen og lukningen er glat, finishen på rammen, ensartetheden af pletteringsudseendet, LOGO er graveringen eller silkeskærmen. Hvis du føler, at du ikke bliver identificeret, kan du gå til et professionelt øjehospital for at vælge en mærkeramme.


Design, inklusive brandkoncept, stil, stil og farve, fortolker hver serie forskellige stilarter, som kan vælges i henhold til deres personlighed, temperament og kjolestil.