Flere briller du bærer, jo hurtigere den grad vil stige?

- Aug 23, 2018-


Mange mennesker har sådanne misforståelser om nærsynethed, og tror, at briller vil gøre nærsynethed dybere. I virkeligheden er det ikke tilfældet at briller med passende tal effektivt kan kontrollere udviklingen af nærsynethed. Undersøgelser har vist, at nedgangen i vision er primært relateret til grunde som utilsigtet brug af eye hygiejne, upassende grad briller slidt og lignende, og har intet at gøre med langtidsslitage.


wholesale sunglasses.jpg

 

Så gør nærsynethed skal bære briller ofte?

 

Dette problem kan ikke være "one size fits all" og bør bestemmes ifølge nærsynethed patienternes arbejde og undersøgelse, graden af dioptri og arbejdsmiljø patientens behov. Normalt inddelt i følgende situationer:

 

1. unge med mild nærsynethed, på grund af den sædvanlige brug af flere øjne, ciliaere muskler er ustabil, uanset om du ser langt eller nær bør bære briller.

2. voksne med mild Nærsynethed (mindre end x3.0), ikke-tæt-range arbejdstagere, må ikke bære briller, når man ser i nærheden af watch briller (f.eks se film) for at bære briller.

3. moderat Nærsynethed (x3.0 ~ x6.0) og patienter med bygningsfejl, uanset om du ser på afstand, skal du altid bære briller. Ellers, på grund af den sjældne iført i spejlet, det er nemt at forårsage visuel træthed, og graden af nærsynethed fortsætter med at uddybe.

4. høj nærsynethed (x6.0 eller mere) patienter, med eller uden bygningsfejl, bør altid bære briller.

5. bygningsfejl (x1.0 eller mere) patienter, bør i princippet, altid bære briller.

6. mild langsynethed (mindre end x3.0), og patienter med indlysende visuel træthed, kan du bære briller, når du er nær, ikke bære briller når man ser langt.

7. medium-høj grad af langsynethed (x3.0 eller mere), uanset om du ser på afstand, skal du altid bære briller.


China sunglasses manufacturers.jpg

 

Det kan ses, at hvis en patient med nærsynethed bærer et par passende briller efter standard optometri, iført det ofte ikke gør graden af nærsynethed dybere. Dog er nærsynethed patienter, der bruger briller ikke mener at indtaste "sikkerhed kabinet" sikkert, hvis du ikke er opmærksomme på øjet sundhed og videnskabelig brug af øjet, eller endda låne andres briller til at bære, derefter nærsynethed vil fortsætte med at uddybe. Derudover er nogle nærsynethed arvelige og progressiv.

 

Derfor, hvis du ønsker at slippe for briller og få forsikring, kan du ikke betale opmærksom på misforståelsen af eye hygiejne; Du skal også komme ud af nærsynethed, flere glas slid, jo hurtigere graden vil stige. Alt i alt er det utvivlsomme at rigtigheden af briller for nærsynethed patienter er bedre end ikke at bære briller. Iført briller med passende grader, nærsynethed er relativt stabil. Hvis du ikke betaler opmærksomhed til iført briller eller iført briller med upassende nærsynethed, vil nærsynethed stige hurtigere.


China sunglasses factory.jpg