Vedligeholdelse af briller

- Jun 26, 2018-

1, en enkelt hånd til at bære vil ødelægge spejl ramme til venstre og højre balance, hvilket resulterer i deformation, foreslår vi, at begge hænder holder spejl benene langs kinden side af den parallelle retning af plukket.

2, tager den generelle første folde venstre spejl ben, ikke let at forårsage ramme deformation.

3, forslag vandet skylle glas og papirhåndklæder til at absorbere ved fugt, og derefter bruge specielle briller klud test tørre, nødt til at holde på siden af aftørring spejl ramme side wire, Aftør forsigtigt objektivet for at undgå overdreven kraft forårsaget af den ramme eller linse skader.

4, bære ikke briller, skal du bruge briller stofpose sat i glas boks. Hvis den midlertidige placering, venligst sætte den konvekse ansigt op, ellers let at bære blomst linser.

På samme tid, bør briller undgå med insekt-proofing agenter, toilet rengøring leverancer, kosmetik, hår gel, narkotika og andre ætsende stoffer kontakt, at undgå langsigtede direkte sollys og høje temperaturer (mere end 60 ℃) placeret ellers let at forårsage linser, spejl ramme forringelse, metamorphism, misfarvning og så videre.

5, regelmæssig professionel shop for plast justering, frame deformation vil give den næse og ører byrde, linser er nemme at løse. 6, brug ikke glas i den intense bevægelse, undgår den intense indvirkning for at medføre objektivet til at bryde, årsager øjet og den facial skade; Brug ikke slid linser til at forhindre lys fra spredte farve forårsaget af tabet af synet; Gør ikke se direkte på solen eller blænding, således at dine øjne er ondt.


Et par af:Sådan vælger du solbriller Næste:Nej