Forskellen mellem polariserede solbriller og generelle (ikke-polariserede) solbriller

- Sep 12, 2018-


1. For det første har polarisatorer og generelle solbriller funktionen til at forhindre ultraviolette stråler og reducere lysintensiteten, men generelt har solbriller ikke funktionen at adskille eller konvertere polariseret lys, hvilket er forskellen mellem polariserede solbriller og generel (ikke-polariseret) solbriller. Derfor er generelle solbriller relativt billigere end polariserede solbriller.

2, De generelle solbriller bruger kun lysreduktionens rolle, tager den farvede farve på det farvede objektiv til alt lys i øjet, men kan ikke filtrere lyset, kan kun reducere blænding, ultraviolet lys, blokerer blændingen, kan ikke blokere skadeligt lys, reducere skader på øjnene, sådanne solbriller har lavt teknisk indhold og lave omkostninger, så de er billige.

3. Polariserede solbriller er polariserede, har et særligt filtermateriale, kan filtrere og reflektere lys, reducere visuel træthed, forhindre svimmelhed og blokerer blænding forårsaget af spredning, bøjning, refleksion osv. Blok blokker UV stråler, der er skadelige for det menneskelige øje

4, I vores liv er der ultraviolette stråler og blænding, vil eksistensen af disse lys gøre vores øjne træthed, påvirke objektets klarhed, og polarisatoren kan filtrere ud blænding, mens de polariserede solbriller og ikke-polariserede solbriller har forskellig opløsning, fordi det specielle design af polarisationslinsen kun tillader parallellys at passere gennem linsen, så når de to linser stables lodret, vil det meste af lyset blive blokeret.

5. Polarisatoren fremstilles i overensstemmelse med lysets polarisationsprincip. Synligt lys er tværgående bølge, dets vibrationsretning er vinkelret på udbredelsesretningen, vibrationens retning af naturligt lys, og planet i lodret udbredelsesretning er vilkårlig. For polariseret lys er vibrationens retning begrænset til en bestemt retning på et bestemt tidspunkt.


FLYMOON Polarized Bamboo Solbriller er lavet af naturlige bambus tempel og polariseret objektiv, miljøvenligt materiale, det er et godt valg for polariserede solbriller.