Jo mørkere farve af linse, flere UV stråler kan blive blokeret?

- Sep 01, 2018-


Nej! Farven på linsen vil kun påvirke det synlige lys modtaget af det menneskelige øje (i forhold til de 1-4 kategorier nævnt ovenfor), men det ultraviolette lys er usynligt, så der er ingen nødvendige forbindelse med mængden af transmission.


china sunglasses factory.jpg

 

Med andre ord kan nogle gennemsigtige linser blokere UV stråler på grund af materialeegenskaber og særlige processer, mens nogle ringere solbriller ser mørk i farven men kan ikke blokere for UV-stråler.

 

I moderne Kina, har "crystal briller" (også kendt som sten spejle) været populære. Dette er fordi folk ikke har styr på optisk glasteknologi på tidspunktet og kan kun bruge naturlige materialer til at polere dem i linser. Nogle af krystal linser er brune, der kan reducere nogle af det synlige lys efter iført, således at folk har en "cool" følelse; der er således en misinformation af "crystal care øjne".

 

I virkeligheden, crystal har en høj lystransmission for ultraviolet lys og beskytter ikke øjnene; Det betyder også, at "objektiv" har ingen farve eller farve, uanset muligheden for at blokere ultraviolette stråler.

 

Ikke kun det, men iført en alt for mørk linse i en uegnet scene kan være farlige.

 

For eksempel, når kørsel i sommer, solen er meget stærk, og mange ejere vælger mørke solbriller til at blokere for solen. Dog, iført mørke solbriller er let at bortfiltrere lys objekter, og størrelsen af den foran kroppen er ikke korrekt, der påvirker dom af afstanden. I en nødsituation forsinke mørke solbriller hastigheden af synsnerven analyse, hvilket resulterer i langsomme respons og høj grad at reducere driveren. Følsomhed over for de omgivende betingelser tillader føreren at gøre en forkert dom, hvilket resulterer i en farlig situation.