Lær jer mænd, hvordan man vælger solbriller

- Aug 02, 2019-W2604


Mænd tror normalt, at solbriller kan beskytte øjnene, så længe de blokerer for sollys. Som alle ved, er solbriller også et uundværligt værktøj til modellering. For mænd er valget af solbriller ikke kun en skygge, men får dig også til at se mere strålende ud.


Det er ikke godt, hvis farven på solbriller er for dyb eller for lav.


Solbriller med for meget farve har sandsynligvis trafikulykker på grund af dårlig identifikation af kommunikationsevne; solbriller med for lys farve kan ikke blokere solen. Derfor anbefales det, at du prøver at bære det, når du vælger at købe det. Se på variationen i farveforskellen i det omgivende miljø. Linsens farve med lille farveændring er generelt velegnet.


Naturligvis er ovenstående ikke absolut. Personlige præferencer og behovene ved særlige lejligheder bør også indgå i udvælgelsen af mænds solbriller. Under alle omstændigheder, under forudsætningen af at sikre effekten af solbriller til at beskytte øjnene, er det bedste valg for dig selv det bedste valg.


Rammen har brug for lys og smuk


Briller, der er båret af forretningsfolk, vælger normalt tyndrammede briller. Tynrammede briller kan give andre en følelse af uklarhed og konnotation, og det er let for deres chefer og kunder at tro på deres evner. Derudover er halvramme og rammeløse briller også populære hos arbejdstagere med hvid krave. Disse rammer er lette i vægt, små udseende og stilfulde i udseende.


Rammen kan være lavet af metal eller plast. Rammer lavet af forskellige legeringsmaterialer er lette, seje, stærke og modstandsdygtige mod sved. Farverne er guld, sølv, sort, kaffe og mange flere.


Rammen fås i forskellige former, herunder runde, ovale, firkantede og polygonale.


Den runde ramme har en lang historie og ser herre ud; de elliptiske linjer er glatte og subtile; firkanten og cirklen er klassisk, de fire sider er klart definerede, og kanterne er forskellige. Det er en typisk mandlig model; dobbeltstråle-avokado-typen, almindeligvis kendt som froske spejlet afskærer et hjørne mellem den indvendige side og undersiden af rammen, og den indvendige spids er udenfor.