Solbriller størrelse

- Sep 21, 2018-


Se på størrelsen af tag

Størrelsen af solbrillerne er designet ud fra de standard specifikationer. Ligesom briller ramme, størrelsen af solbrillerne er tilgængelige på templer eller tag. Du kan bruge disse data til reference. For eksempel, 53-16-130, som er, billedstørrelsen er 53mm, næse bro størrelse er 16mm og tempel størrelse er 130mm.

 

Henvise til den tidligere købte størrelse

Når du vælger solbriller, hvis du ikke kender størrelsen, kan du henvise til størrelsen af de solbriller, du har købt før. Generelt, når du er shopping på internettet, der er billeder. Numrene på ovennævnte er tydeligt angivet. Du kan henvise til de ovenstående billeder eller bruge dem. Du kan også bruge linealen til at måle den omtrentlige data, der er opnået med brillerne, eller størrelsen af de solbriller, der tidligere blev købt.

 

GÅ til butikken forsøger at få den nøjagtige størrelse

Hvis du ikke kender størrelsen, er den nemmeste måde at prøve det i butikken. Følelsen af iført kan være en god indikation af, om størrelsen er egnet for dig. Og når du bære det, du kan kigge i spejlet, uanset om denne solbriller passer din personlige ansigt.

 

Indgåelse

Generelt er er størrelsen af europæiske og amerikanske solbriller større end størrelsen på kinesiske solbriller. Hvis det er konstrueret til asiater, er størrelsen mere passende for asiater. Når du køber solbriller, ud over at fokusere på størrelse, stilarter skal være opmærksomme på kvaliteten, kun høj kvalitet solbriller har en god anti-UV effekt.


wholesale sunglasses.jpg