Solbriller objektiv klassificering

- Aug 31, 2019-


colors of lenses

1, glaslinse


Glaslinser røres ofte af os. Den mest fremragende fordel ved glaslinser er, at deres optiske egenskaber er meget stabile. Dette er den konstante fordel ved glaslinser. Det er også det samme på rammeglas, og glaslinser deformeres ikke let. Under pres fra rammerne. Ulempen ved glaslinser er, at de let går i stykker, og brud kan forårsage øjenskader. Den nyudviklede armerede glaslinser er mere fremtrædende end almindelige glaslinser og betragtes også som en sikkerhedslinse.


2, polariserede linser


Dette er en linse, der bruges på polariserede solbriller. Ved hjælp af princippet om polarisering af lys blokeres blænding fra alle sider uden for linsen, hvilket gør synslinien klarere og sikrere, når du kører. I 1937 opfandt Dr. Edwinland linsen i USA og blev derefter meget brugt i polariserede solbriller. Han brugte også sit potentiale til at oprette sit eget Polaroid-firma.


3, farveobjektiv


Også kaldet lysfølsom linse, på grund af lysskiftet, ændres linsens farve i overensstemmelse hermed, så øjet kan tilpasse sig forskellige miljøer. Under stærkt lys uddybes farven på det farveændrende objektiv. Under lyset bliver linsens farve automatisk lysere. . Denne type linse er blevet brugt i nærsynesbriller. Denne type linse i form af en farveobjektiv anses også for at være de mest praktiske og æstetisk tiltalende myopi solbriller, som er mere populær end klippetypen.


4, plastlinser


Dette er et materiale, som mange solbrillemærker kan lide meget. Det er det mest åbenlyse træk ved letvægt og ikke-brud. Plastlinsers anti-ultraviolette funktion uden nogen behandling er naturligvis bedre end glaslinser, og plastlinsen er mere enkel i farvebearbejdning. . Ulempen med plastlinsen er dens slidstyrke, som er lettere at ridse, og linsen deformeres let, når den rammer, så det er mere omhyggeligt med at vedligeholde det.


Der er tre hovedtyper af plastiklinsematerialer, nemlig harpikslinser, PC-objektiver og akryllinser.


5, harpiks solbriller linse


Venner, der ofte bærer briller, må have hørt om harpikslinser, men hvad er egentlig en harpikslinse? Harpiks (CR-39) er faktisk en kemisk forbindelse med fænolstruktur, som raffineres fra fenoliske komponenter i olie. Dens egenskaber er let vægt, høj temperaturbestandighed og stærk slagfasthed, som effektivt kan blokere UV og andre funktioner. Den store fordel ved harpikslinser, der bruges i solbriller, er let at farve. Mange fashionable solbriller bruger egenskaber ved linser af harpikstype til farvelægning. Harpikslinsen har imidlertid dårlig sejhed og er ikke modstandsdygtig over for stød. Disse typer solbriller er vidt brugt og har en stærk dekorativ effekt, hvilket gør dem til et godt valg for modefolk.


6, PC-materiale solbriller linse


PC henviser til polycarbonat, som er en slags plast (benævnt PC). Det er en polymer med en carbonatgruppe i molekylkæden. PC-linse, som simpelthen er en plastiklinse, har også dette materiale. I den høje og lave ende er der pc-chips, der ofte bruges af professionelle atleter og et sæt farvede eller farveløse plastikplader. Det er kendetegnet ved lethed og gode farveegenskaber. Ulemperne er lav slidstyrke og ustabile optiske egenskaber. PC-fremstillede solbriller er mere velegnede til brug sammen med sportsfolk og chauffører.


7, AC-film (akryl linse)


Det har fremragende sejhed, høj penetrationsgrad, god anti-tågeegenskab, laveste omkostninger, sprødt materiale, krakning og flisning og stabilt optisk indeks.


8, nylon solbriller linse


Nylon solbriller bruges i sportsmærke solbriller og højkvalitets solbriller. De har høj elasticitet og fremragende optisk kvalitet og har fremragende slagfasthed. Da nylonlinser blev opfundet, blev de anvendt som øjenbeskyttelsesspejle. Professionelle beskyttelsesfunktioner. Imidlertid har nylonlinser ringe slidstyrke og høje produktionsomkostninger. Disse typer solbriller er mere velegnede til folk med sports- eller professionelle beskyttelsesbriller.


9, solbrillerobjektiv i TAC-materiale


TAC-solbrillelinser bruges i vid udstrækning i Kina, TAC (Triacetyl Cellulose), som er meget kompleks og er et af polymermaterialerne med høj viskositet. Som en solbrilleobjektiv har TAC egenskaberne syre- og alkalimodstand, let vægt og høje omkostningsydelse.