Solbriller forskellige farver linse, forskellige bruger?

- Aug 27, 2018-


Sommer solbriller er den bedste våben til at beskytte øjnene mod stærke lys, men farven på glassene er varieret. Disse farver er ikke bare til dekoration! I virkeligheden, i vores liv, farverne er forskellige og anvendelser er forskellige. I dag, lad os forstå brugen af forskellige farver af solbriller, og stræber efter at vælge farven på solbriller er ikke længere blinde.

sunglasses Customized lens colors.jpg

 

(1) grå linse: grå linse kan absorbere jævnt i enhver kromatogrammet, så visning scene vil kun mørkere, der vil ikke være indlysende farveforskel, viser en ægte naturlig følelse. Det hører til neutral farve ordning.


grey lens sunglasses.jpg

 

(2) brun linse: Filter til at udelukke en stor mængde af blåt lys, som kan forbedre visuel kontrast og skarphed, og slid bedre når luftforurening er alvorligt straffet eller tåget. Generelt, det kan blokere det reflekterede lys fra overfladen glat og lyse, og bæreren kan stadig se de fine dele, som er det ideelle valg for driveren. Flymoon Træ tempel Metal solbrillerer ene med brun linse.

 

(3) grøn linse: mens absorbere lys, maksimerer det grønt lys at nå øjnene, så det har en kølig og behagelig følelse, velegnet til personer med let eye træthed.

 

(4) blå-grå linse: svarende til den grå linse, det tilhører den neutrale linse, men farven er dybere og synligt lys absorption er højere.

 

(5) splint linse: overfladen af linsen er belagt med en high-density spejl. Sådanne linser absorbere mere synligt lys og er velegnet til udendørs sport.

 

(6) gule linser: strengt taget sådanne linser er ikke solbrille linser, fordi de næppe reducere synlige lys, men i tåget og skumringen øjeblikke, gule linser kan forbedre kontrast og give mere præcis video, så det er også kendt som Night Vision briller. Nogle unge mennesker bære gule linser "solbriller" som en dekoration.


mirror yellow lens sunglasses.jpg

(7) lys blå, lys pink og andre objektiver: det samme er mere dekorativ end praktiske linser.

 

(8) mørk grøn linse: absorberer varme luft og bringer en cool følelse, men transmittans og klarhed er lav. Det er egnet til at bære i solen og ikke egnet til kørsel.

 

(9) blå linse: stranden i havet kan bæres med solen blå linser, og den blå farve kan effektivt bortfiltrere lyseblå afspejles af havvand og sky. Blå linser bør undgås, når kørsel, da det vil gøre os ude af stand til at fortælle farven af det trafik signalet. FlymoonSpejl linse Cat Eye solbrillerer ene med blå linse.