Struktur af sportsbriller. Køb og vedligeholdelseskendskab til sportsbriller

- Sep 18, 2019-sports sunglasses


Introduktion til sportsbriller


Sportsbriller er sikkerhedsbriller, der bæres under sport. De er normalt udstyret med sikkerhed (pc-linser), beskyttelse (TR-90 ramme, blød og fleksibel), komfortable (skridsikre næsepuder og fodafdækninger) og æstetik. Effekten af sport og fritidstøj.


1, Lens


1) PC-linse er et rumstykke, som er en slags linse, der ikke er ødelagt eller revnet, og dets sikkerhed er 100%. Det er i øjeblikket verdens tyndeste objektiv, 57% lettere end glaslinser, 37% lettere end harpikslinser og 26% tyndere. I øjeblikket er verdens mest slagfast resistens, dets materialer bruges først i observationsvinduer til rumfærgen og skudsikkert glas. Slagmodstanden er 60 gange glaspladen, 10 gange den for det almindelige sikkerhedsharpiksplade og 100% anti-ultraviolet (UV400).


2) Magnesiumlegeringslinse, dens lette struktur er 2/5 titan og 2/3 aluminium. Fejlen til behandlingspræcision er kun 0,02 mm. Den har lys farve og er ikke let at falme. Det kan tilføje forskellige farver til linsen og er et miljøvenligt produkt. Fordele: Det er stilfuldt og behageligt.


3) Polariseret linse vedtager polarisationsprincippet (det vil sige princippet om persienner), som kan spille rollen som filtrering af omstrejfende lys. Det kan 100% filtrere skadeligt ultraviolet lys og kan automatisk justere og blokere det stærke reflekterede lys, som ikke kan blokeres af generelle sportsbriller, og justere alt det projicerede lys i samme retningslys, hvilket fjerner det reflekterede lys og spredt lys, så øjnene er i landskabet i solen er klarere og har en bedre udsigt. Velegnet til udendørssport som vilde ture, kørsel, fiskeri og sneklædte bjerge.


2, ramme


TR-90-rammen er et superhårdt harpiksmateriale, der er glat, fleksibelt og let og behageligt at have på. Det er kendetegnet ved høj temperaturbestandighed, tåler 350 grader høj temperatur på et øjeblik, er ikke let at smelte og brænde, slagstyrke er mere end 2 gange celluloseacetatplast (CA), hukommelsesfunktion, anti-deformationsindeks når 620 KG / CM2, er vægten 30% lettere end CA.


Sportsbriller køb


1, briller har forskellige funktioner


På grund af mangfoldigheden af udendørssport, herunder ekstrem cykling, udendørs bjergbestigning, jogging, skiløb, golf, camping osv., Er de funktionelle krav til sportsbriller forskellige for forskellige sportsgrene.


1) Forrude


Velegnet til langvarige sportsentusiaster i omverdenen, især i områder med stærk vind og sand.


2) Myopia sportsbriller


For at imødekomme behov for nærsynssportentusiaster har fødslen af nærsynets sportsbriller bragt dem til evangeliet. Funktionen af nærsynets sportsbriller inkluderer ikke kun ydeevnen til generelle nærsynsbriller, men bruger også pc-materiale til at modstå slagoverfladen, så myopiavenner kan nyde det sjove ved sport.


3) Polariserede sportsbriller


Der er også langtidseksponering for solen, stærk og langvarig eksponering for solen, behovet for at købe polariserede sportsbriller. For bjergbestigere er sne på bjergene let at beskadige øjnene. Med hensyn til ultraviolette stråler overstiger det reflekterede lys på 10.000 fods sne 50% af stranden. Netthindets nethinde beskadiges let, hvilket medfører store smerter og sneblindhed. Solbrillerne kan reduceres. Denne skade, men lad dig ikke narre af det overskyede vejr, fordi de ultraviolette stråler trænger igennem skyerne, lysets blænding vil medføre hovedpine, og sportsbrillerne har en filtrering på 95-100. For sportsbriller, der bruges til glacial rejser, kræves en penetrationsgrad på 5-10, mens multifunktionelle sportsbriller skal have en penetrationsgrad på 20.