Princip for strålingsbeskyttelsesbriller

- Oct 21, 2019-radiation protection glasses


Strålingssikre beskyttelsesbriller bruges til at beskytte mod øjenskader forårsaget af overdreven ultraviolette stråler og anden stråling. Objektivet er lavet af specielt glas, der reflekterer eller absorberer stråling, men transmitterer noget synligt lys. Objektivet er belagt med en lys krom-, nikkel-, kviksølv- eller sølvmetallfilm, der reflekterer strålingen; den blå linse absorberer det infrarøde lys, den gulgrønne linse absorberer både de ultraviolette og infrarøde stråler, og den farveløse blyholdige linse absorberer røntgenstråler og gammastråler. F.eks. Har de almindelige svejseglas relativt lave krav til linsens transmission, så linsens farve er for det meste baseret på farve på blæk; laserbeskyttelsesbriller, som navnet antyder, kan forhindre laser i at udstråle til brillerne, så kravene til linsen er meget høje, såsom valg af lyskilde, dæmpningshastighed, fotoreaktionstid, optisk densitet, lysoverføringseffekt, osv., forskellige nanometer (nm) lasere skal bruge forskellige bølgelængder på linser.


Funktioner med strålebeskyttelse


1. Objektivet er et fladt spejl uden bivirkninger på synet. Den er lavet af højteknologisk vakuumionbelægningsfilm i verden og kan blokere elektromagnetiske bølgelagerne 100%.


2, linsen indeholder antestrålende stoffer, har evnen til at absorbere lavfrekvente strålingsmikrobølger, eliminere den potentielle feber, hovedpine, træthed, tørhed og andre uheldige symptomer forårsaget af elektromagnetisk stråling.


3, forskellige penetrations- og absorptionsfunktioner til forskellige lys, anti-reflektion, anti-blænding, brugere føler sig tydelige og naturlige efter at have båret.


4, især egnet til computerarbejdere, ser tv, spiller videospil osv., Kan effektivt forhindre skadeligt lys i at beskadige øjnene og holde dit syn sundt.


Sådan identificeres strålingsbeskyttelsesbriller


1. Da overfladen af strålingsbeskyttelseslinsen er belagt med et lag farvet strålingsbeskyttelsesfilm, har filmlaget blå, grøn, guldfarve og lignende. Anti-strålingseffekten af det blågrønne coatinglag hører til det almindelige anti-strålingsfilmlag, der kan nå 50% i henhold til den nationale inspektion. Det høje anti-guld filmlag er lavet af specielt sølvoxidelement, der kan nå 90% i henhold til den nationale detekteringseffekt.


2. Bær det på stedet for at se computeren og se, hvordan det føles anderledes. For eksempel, hvis du ikke bærer nogen strålebestandige briller for at se på computeren, vil du føle, at skærmen er særlig skinnende og let bankende. Hvis du bærer stråle mod stråling, vil du tydeligvis føle dig klar og naturlig.


Hvis du ser på ting som mobiltelefoner og computere i lang tid, vil du helt sikkert føle dig øm og træt. Så vi har brug for strålingsbeskyttelsesbriller til os.