Forholdsregler på iført solbriller

- Sep 15, 2018-


Cross road eller gå til skyggen, skal du fjerne solbrillerne i tid, fordi fra lys til den mørkere eller til koncentration af mennesker og køretøjer, øjne har en tilpasningsproces, som nemt kan føre til øjet ikke kan se klart , på dette tidspunkt bør fjerne solbrillerne i tid, er det sikrere.

 

Iført solbriller bør ikke være for lang tid. Det anbefales at tage en pause for en time eller to og forsigtigt massere området omkring øjnene. Ellers symptomer som hovedpine, irritabilitet, sløret syn kan forekomme, og endda vision kan blive forringet. Krystal af den gamle mand er aldrende og kan ikke bære solbriller i lang tid. Ellers, rødderne af iris vil akkumulere, forårsager udstrømningen af vandige humor til at blive blokeret og det intraokulære tryk at øge. Derudover er ældre mennesker med glaukom, retinitis, farveblindhed og natteblindhed ikke egnet til at bære solbriller.

 

Ud over at bruge solbriller til at beskytte øjne, er det også vigtigt at bemærke at det ultraviolette lys når sin maksimale intensitet fra 10: 00 til 02: 00. På dette tidspunkt, bør det være minimeret til at gå ud, eller mindre til at reflektere lys, vand og sand. Det øger chancen for, at lys vil blive projiceret ind i øjet.