Polariserede objektiver indre arbejder

- Jul 05, 2019-High quality  fashion sunglasses

Polariserede objektiver indre arbejder


Polariserede linser er normale solbrillinser med et polarisationslag smeltet sammen til linsen. Normale solbrilleobjektiver reducerer intensiteten af alt lys fra alle vinkler. Det polariserende lag i polariserede linser fungerer som millioner af mikroskopiske spejle. Disse spejle er vinklet væk fra dine øjne synsfelt. Når lysbølger rammer polarisationslaget i en hvilken som helst vinkel, der ikke er vinkelret på din linse, reflekteres den væk snarere end tilladt til dit øje. Dette resulterer i, at uønsket blænding fra veje, vand og bilvinduer enten bliver sløvet eller dramatisk reduceret, så solbrillebrugeren kan se det synsfelt, de ønsker. Reduktionen af blænding leveret af solbrilleobjektiver giver brugerne mulighed for at bære deres solbriller i længere perioder og reducerer øjensyn. Vi har også kunder, der lider af migræne, der hævder, at polariserede linser hjælper med at reducere begyndelsen af hovedpine.


Sådan opgraderes eller udskiftes dine solbrilleobjektiver med polariserede solbrilleobjektiver.


Sunglass Fix har over 105.000 solbrilleobjektiver. Vi har gratis verdensomspændende forsendelse og let at følge videoinstruktioner for at hjælpe dig med at udskifte dine solbrilleobjektiver med nye polariserede linser.

Når polariserede linser kan forårsage problemer?


Fordi polariserede linser blokerer blænding og lys i visse vinkler, kan det forhindre brugere i at se refleksioner, de normalt ser. Reflektion fra iskolde pletter på vejen eller skiløjperne vises muligvis ikke så stærk som normalt. Derudover kunne LCD-skærme fra visse enheder, f.eks. Bilstereoanlæg, mikrobølger, mobil- og computerskærme blokeres, især med polariseringsfilm af lavere kvalitet. Vi har også haft feedback fra nogle kunder om polarisationen, der interagerer med polariserede film i deres tonede bilvinduer.


Hvordan ved jeg, om jeg har polariserede linser?


Hvis dine linser fjernes fra dine solbriller, skal du dreje den ene linse 90 grader fra den anden og se gennem begge linser på samme tid. Du vil bemærke, at du ikke kan se ud af linserne. Regelmæssige solbrilleobjektiver ser bare mørkere ud og opretholder samme farvetone som de drejes. Hvis dine linser stadig er i dine solbriller, kan du se på næsten enhver computerskærm, mens du drejer solbrillerne rundt som et ur. I nogle vinkler vil skærmen blive sort og ved andre kan du stadig se skærmen. Du kan også se på blænden fra et bilvindue eller vand. Denne blænding skal være næsten uudholdelig uden solbriller. Men med polariserede linser kan du stadig se blænden, men skal være i stand til at se den behageligt.