Valgfrie solbriller for nærsynethed

- Jun 26, 2018-

Nu markedet på salget af solbriller, generelt mere for flade, og nærsynethed Sådan vælger solbriller, Senior spejl med følgende anbefalinger: først, kontaktlinser der bruges sammen med solbriller.

Bruge kontaktlinser for at få god korrigerende vision, og derefter kan du vælge din favorit solbriller.

Andet brugen af solbriller clips eller vedhæng, mappe/hængende i nærsynethed spejl udenfor, enkel og bekvem omkostningerne er ikke høj, men valget af klip kan være valgte stil, farve er ikke meget mindre smuk. For det tredje, anvendelse af harpiks farvede linser, lavet af nærsynethed solbriller.

Tonede glas er dog ikke velegnet til indendørs slid, det er nødvendigt at forberede andre fælles nærsynethed briller. Fire er brugen af farve linser.

Tyskland Zeiss i Frankrig ifølge Se Road, Japan Hao ya harpiks eller glas farve linse, har en god farveeffekt og pålidelig optisk ydeevne, og et par briller kan være både indendørs og udendørs, meget bekvemt, men prisen for linser dyrere.

Fem er udstyret med et sæt spejle, det vil sige, inden for rammerne af glas og spejl ring er fuldt foreneligt med solbriller sæt spejl, fastsættes af magnet ramme rammer, selv om æstetiske end klippet væsentligt forbedret, men øget vægten af den briller.

5 typer af Program forbrugerne kan vælge efter deres egne omstændigheder. Hvis du har for vane at bruge kontaktlinser, du kan købe den samme som den gennemsnitlige person uden en grad af solbriller, hvis du ikke bære kontaktlinser vane, du nødt til at være udstyret med en grad af linser alene.