At matche briller online er ikke længere tvivlsom

- Aug 06, 2019-


optical glasses


Udviklingen af Internettet har gjort, at folk foretrækker at shoppe online fra fysiske butikker. Dette har skabt meget plads til online briller. Flere og flere mennesker accepterer og elsker denne måde, men der er stadig mange mennesker synes, at det er meget vanskeligt at have en onlineoptiker. Hvis de vælger at gå til slutningen, opnår de muligvis ikke deres forventede resultater. Så hvis du ønsker at få omkostningseffektive og passende briller, så lad mig give dig nogle råd.


Først. Vælg i henhold til dit arbejds- eller læringsmiljø.


Til dit arbejdsmiljø er folk, der har langvarig kontakt med computere og kontaktløse computere, hvis du arbejder i et computermiljø, så har du brug for en mere kraftfuld linse, som vender mod computeren på lang sigt, anti-blå, anti-stråling Objektiv er et must og anti-træthed.


For studerende er det nødvendigt at vælge linser, der bremser træthed i brillerne. Desuden har de studerende flere udendørs aktiviteter, og linserne har også funktionen til at hærde og ridse.


Det er meget lettere at vælge en linse i hverdagen, og det er en vandtæt tåge med praktiske funktioner. Progressiv film er det første valg.


For det andet skal du vælge objektivet i henhold til graden af nærsynethed.


Når man vælger efter graden, ligger folks sammenfiltringspunkt altid i brydningsindekset. Linsens brydningsindeks involverer også problemet med linsens tyndhed, det vil sige den æstetik, vi bærer, men generelt skal vi være opmærksomme på det praktiske i brillerne. .


Mindre end 300 grader, 1,56 brydningsindeksobjektiv; mellem 400 grader og 600 grader skal du vælge 1,61 refraktionsindeks oftalmisk linse; inden for 800 grader, velegnet til at bære linser på 1,67 brydningsindeks; mere end 800 grader mest God brug af 1,74 linser.


På udvælgelsestidspunktet er det ikke nødvendigt at forfølge et højt brydningsindeks. Når alt kommer til alt har det ikke en afgørende indflydelse på korrigering af synet.


For det tredje, kig efter mærket og vælg prisen.


Udenlandske store mærker, det skal være upåklagelig kvalitet, men prisen er relativt høj, denne kvalitet er direkte proportional, såsom Zeiss-linser, er fra Tyskland kendt for sin kvalitet såvel som Frankrigs Essilor-linser.


Den største fordel ved det indenlandske objektivmærke er prisen. Det er trods alt lidt lavere end den udenlandske pris. For eksempel har måneskinlinsen med 16-lags coating design en stråleoverførsel på mere end 95%, og det indenlandske mærkeobjektiv har mange stilarter. roman.