Vedligeholdelsesmetode for acetatglas

- Oct 12, 2019-


Acetate sunglasses


Acetatglasserne er lavet af højteknologiske hukommelsesmaterialer i plast. De fleste af de nuværende acetatkomponenter er acetatfibre, og nogle få avancerede rammer er propionsyrefibre. Pladen med acetatfiber er opdelt i sprøjtestøbningstype og prespoleringstype. Sprøjtestøbningstypen støbes af formen som navnet antyder, så den høje temperaturbestandighed og fleksibilitet af acetatglassene er ikke særlig god og har brug for omhyggelig vedligeholdelse.


(1) Hold brillerne i at deformeres, så linsens optiske centrum matcher afstanden mellem linserne. Langsigtede enhåndsbriller bæres, og på grund af den ujævne kraft på begge sider vil rammen deformeres, så du skal bære briller med begge hænder.


(2) Briller må ikke placeres ubetinget, de skal anbringes så meget som muligt i glasset, for at undgå klemme. Når den er placeret, skal linseoverfladen vende opad for at undgå slid på linseoverfladen.


(3) Når du aftørrer brillerne, skal du bruge en speciel brilleklæde for at undgå at fange det fine sand til at bære linsen. Rengøringsmidler bør ikke være ætsende.


(4) Briller skal ikke placeres i høj temperatur og fugtigt miljø i lang tid, f.eks. Under bilens forrude, badeværelse, køkken, for at undgå hurtigere aldring af linser og rammedeformation.


Hvordan rengør man acetatglassene?


(1) Anbring brillerne under vandhanen, og lad dem våde.

(2) To dråber vaskemiddel blev påført begge linser.

(3) Bring skummet op på rammen.

(4) Skyl derefter af med vand.

(5) Brug et blødt væv til at absorbere de vanddråber, der er tilbage på linsen, og tør vanddråberne af rammen. Efter vask ikke tørres af linsen med tissuepapir, hvilket let vil forårsage, at der er pletter på vandet.