Objektiv diopter

- Oct 19, 2018-


I solen justerer folk sædvanligvis elevstørrelsen for at justere lysstrømmen. Når lysintensiteten overstiger øjets evne til at justere, vil det medføre skade på det menneskelige øje. Solbriller kan blokere solen for at reducere øjenbelastning eller skade forårsaget af stærkt lys. Hvis du har underordnede briller, ser øjnene ud i mørkerummet, eleverne bliver større, og de resterende ultraviolette stråler vil blive injiceret i øjnene i store mængder, hvilket får øjnene til at blive ondt.

Desuden er linsens overflade ikke glat, og det ydre objekt bliver deformeret og forvrænget, hvilket gør øjet til øm, efterfulgt af visuel træthed som kvalme, appetitløshed, glemsomhed og søvnløshed. Når det ikke er nødvendigt at bære solbriller, når det ikke er nødvendigt at bære solbriller på overskyede dage og indendørs, vil det øge byrden af øjenjustering, hvilket medfører spænding og træthed i øjenmusklerne, forårsager synstab og svimmelhed, langsigtet vision osv.

Regelmæssige solbriller tilhører serien af glatte briller. Ifølge nationale standarder er dioptortolerancen for glatte briller ± 0,08D, og der er ingen optisk defekt, som påvirker synet. Når diopteren overskrider standarden, vil det få øjnene til at føle sig trætte, såre syn, og endda blive "dyrket" til myopi eller hyperopi patienter. Der er en nem måde at identificere linsens kvalitet på: Placer solbrillerne foran dine øjne og ryste dem for at se om objektet bevæger sig med linsen. Hvis du bevæger dig sammen, betyder det at linsen har diopter, hvilket vil være dårligt for øjnene. Og overfladen af objektivet skal være glat, fri for krusninger, fejlfri, ingen bobler, ingen slidmærker.