Er det fotokromiske objektiv godt for øjnene?

- Sep 25, 2018-


1. Grå linse: Kan absorbere infrarøde stråler og 98% ultraviolette stråler. Den store fordel ved den grå linse er, at den ikke ændrer scenens oprindelige farve på grund af linsen, men det er meget tilfredsstillende, at det effektivt kan reducere lysintensiteten. Den grå linse absorberer jævnt på ethvert kromatogram, så synsfeltet vil kun mørkere, men der er ingen åbenlys farveforskel, der viser en ægte naturlig følelse. Det er en neutral farve og passer til alle mennesker.


2. Brunt objektiv: kan absorbere 100% ultraviolet lys, brunt objektiv kan filtrere et stort antal blå lys, kan forbedre visuel kontrast og klarhed, så det er populært hos brugeren. Især i tilfælde af alvorlig luftforurening eller tåget er slidseffekten bedre. Generelt kan det blokere det reflekterede lys fra den glatte og lyse overflade, og brugeren kan stadig se de fine dele, hvilket er det ideelle valg til føreren. For middelaldrende og ældre patienter med høj vision på 600 grader eller mere, kan prioritet gives.


3. Grøn linse: Grøn linse kan være den samme som den grå linse, kan effektivt absorbere infrarødt lys og 99% ultraviolet lys. Mens det absorberer lys, øger det stærkt det grønne lys, der når øjnene, så det har en kølig og behagelig følelse og er velegnet til personer, der er tilbøjelige til træthed.


4. Lyserøde linser: Dette er en meget almindelig farve. Det absorberer 95% af UV strålerne. Hvis den bruges som korrigerende briller, skal kvinder, der skal bære det, ofte bruge en lysrød linse. Fordi den lysrøde lins absorberer ultraviolet lys bedre og sænker den overordnede lysintensitet, føler brugeren sig mere behagelig.


5. Gul objektiv: Kan absorbere 100% ultraviolet lys og kan tillade infrarøde stråler og 83% synligt lys at trænge ind i linsen. Den gule linse er karakteriseret ved absorptionen af det meste af det blå lys. Fordi solen skinner gennem atmosfæren, er den hovedsageligt repræsenteret af blåt lys. Den gule linse absorberer det blå lys og gør naturen klarere. Derfor bruges den gule linse ofte som et "filter" eller bruges af jægere under jagt.