Er linsens strålingsbeskyttelseslag sandt?

- Aug 30, 2018-


Faktisk var antistrålingslinsen oprindeligt beregnet til at være en anti-elektrostatisk linse, som blev oversat til anti-strålingslinser fra nogle producenter, som vildlede købmændene og forbrugerne: Denne lins beskytter øjnene mod elektromagnetiske bølger.


sunglasses suppliers china.jpg


I sidste ende fandt folk, at der ikke er nogen forskning, der viser, at elektromagnetiske bølger kan skade øjnene (som en gravid kvinde); hvis du virkelig ønsker at undgå elektromagnetisk stråling, er den bedste måde at bære en ansigtsmaske i stedet for briller.

Som følge heraf standsede producenten salget af "anti-strålingslinser" og ordene "anti-stråling" blev slettet fra linsepakkerne og prislisterne.

Så er den anti-elektrostatiske film selv virkelig værdiløs?

Harpikslinsen selv er et materiale med en relativt høj grad af isolering, og det er let at generere statisk elektricitet. De snavs, partikler, fibre osv., Som er fyldt i luften, skyldes for det meste gensidig kollision og friktion med statisk elektricitet. På grund af tiltrækningen eller afstødningen af ladningen bliver disse elektrostatisk ladede støv meget let adsorberet på overfladen af linsen til dannelse af en plet.


china sunglasses manufacturers.jpg


Efter plettering af en funktionel film, såsom en antirefleksfilm, skal linsen være gennemsigtig og ikke-reflekterende, men støvet adsorberet på overfladen reflekteres stærkt af lys, og det er let at se, så folk tror, at linsen er meget beskidt. Derfor er det nødvendigt at gøre anti-elektrostatisk behandling af linsen for at reducere disse små defekter, som er uskadelige men irriterende.

Den anti-elektrostatiske film i brillelinsen er et specielt syntetisk materiale indeholdende et metalelement på overfladen af linsen for at danne et ledende lag for at reducere resistiviteten af linsens overflade, således at elektronerne ikke fordeles og den genererede Statisk ladning lækker hurtigt. På basis af dette ledende lag påføres en yderligere spray- eller smøreagtig organisk film, der er rig på hydroxylgrupper, for yderligere at udvikle en bestemt fugtig overflade af linsegliden for at reducere friktionskoefficienten og derved reducere friktionen af kontaktseparationen fra motor, undertrykker og reducerer dannelsen af statisk ladning og i sidste ende reducerer og forhindrer støvet på linsens overflade, linsen skal være ren og nem at rengøre.


wholesale sunglasses made in china.jpg


Selvom udtrykket "antistrålingslinser" ikke længere anvendes i den optiske detailindustri, har anti-elektrostatisk film stadig praktisk værdi.