Er anti-træthedslinser nyttigt?

- Sep 26, 2019-1, princippet om anti-træthedslinser


Anti-træthedslinsen er faktisk en forenklet version af den progressive multifokale linse, der er designet efter princippet om, at graden af nærsynskorrektion af det menneskelige øje gradvist reduceres. Det er udviklet med henblik på øjet træthed, hovedsageligt for at lindre brugerens øjet træthed. Generelt tilføjes anti-træthedslinsen med en justeringsbelastning på +50 til +60 grader på linsen i overensstemmelse med princippet om en progressiv film, hvilket optimerer den myopiske lysstyrke for at gendanne mikrobølgereguleringen til normal, så justeringssystemet brillerne gendannes til balance, og funktionen uden træthed opnås. For at opnå trykket på øjnene.


2. Er anti-træthedslinser nyttigt?


Anti-træthedslinser har et bestemt princip, i princippet kan lindre øjet træthed. Men i praksis kan linser mod træthed ikke beskytte øjnene, men skal analyseres fra mange aspekter. Mange eksperter anbefaler ikke teenagere at bruge antitræthedslinser, fordi hvis du stoler for meget på linsen, vil det føre til tab af en vis justeringsevne. Der er mange måder at lindre øjet træthed på, og at reducere den langsigtede brug af øjet er den enkleste. Men hvis det er udstyret med antitræthedslinser, menes det, at øjnene kan beskyttes i lang tid, hvilket er meget ugunstigt for øjnene. Anti-træthedslinser er ikke så store, og de håber at bære disse briller for at forkæle deres langtidsbrug af øjnene, hvilket er endnu mere iøjnefaldende.


Derfor kan antitræthedslinsen spille en bestemt rolle i lindring af øjet træthed. Inden du bruger anti-træthedslinser, skal du sørge for at have optometri og relaterede undersøgelser, og udfør brillerne efter råd fra en professionel optiker. Den bedste måde at beskytte dine øjne er at hvile ordentligt og bruge dine øjne korrekt.