Indikatorer til reference ved køb af solbriller

- Jan 08, 2019-


quality sunglasses


Kendetegn på kvalitet: CE-mærkning

Hvordan man bedømmer om et par solbriller er gode eller dårlige? Find venligst CE-mærket. At have mærket mærker, at brillerne har nået de grundlæggende europæiske standarder. Hvis en linseproducent ikke overholder disse standarder, vil den ikke blive tildelt dette mærke.

UV beskyttelse : Dette er en vigtig indikator for at bedømme kvaliteten af et par solbriller.

Farven på objektivet : Selvom linsens farve ikke har lidt at gøre med dets anti-ultraviolette effekt, er det tæt forbundet med blænding. Brune, grå og grønne linser har en meget lille effekt på naturlige farver, og du kan stadig få en normal farveopfattelse gennem sådanne linser. Brug af linser af andre farver kræver, at du foretager nogle tilpasninger af farvenes vurdering af eksterne genstande. Hvis du vil bruge solbriller under kørslen, skal du vælge farve på linsen, der er egnet til brug i bilen (DIN EN ISO 14889). Tip: Nogle mørke linser med en lysabsorptionshastighed på over 25% er ikke egnet til kørsel om natten.

Linsekvalitet : Ligesom alle andre linser af høj kvalitet kræver solbriller også udskårne linser. Både harpiks og glas er egnede materialer. High-end produkterne i en klasse af linser, uden striber og bobler, hvilket kan være årsagen til hovedpine og øjenstamme. Tryk let med fingrene, og linsen skal forblive stationær. Prøv det: Flyt solbrillerne frem og tilbage, og se på omverdenen gennem linsen bør ikke deformeres.

Farve skiftende linser : Hvis du tøver med farven på solbrillerne, kan du vælge en farve skiftende film. Den magiske af denne linse er, at den automatisk falder på lyse steder, og i mørket blinker objektivet på få sekunder. Hvis dine øjne er følsomme for lys, anbefaler vi at bruge en farve skiftende linse.

Antireflekterende linser : Mange tror, at dette design er overflødigt, før du vælger antireflekterende linser. Faktisk er mørke linser mere modtagelige over for objektivrefleksion end almindelige linser, uanset om de bæres af observatører.