Dybtgående analyse af UV-beskyttelses solbriller

- Jan 14, 2019-


sunglasses uv protection


At bære solbriller blokkerer ikke kun den hårde blænding, men beskytter også øjnene mod UV-strålerne. Det er også en mode. Solbriller sælges i udenfor indkøbscentre sælges under sloganet af UV-beskyttende solbriller. Så kommer problemet. Hvilke slags solbriller kan virkelig kaldes UV-resistente solbriller?

UV-beskyttelsesstandard til UV-beskyttelsesbriller: UV. UV er en forkortelse for engelske ultraviolette stråler. Ultraviolet lys tilhører usynligt lys (også kaldet elektromagnetisk stråling), og spektret viser, at den ultraviolette bølgelængde er under 400 nm. Jeg ved ikke, når du køber solbriller i butikken, bemærker du, at der ikke er mange UV-resistente briller, der har et UV400-mærke. Dette er glasets UV-sikre niveau. De UV400-klassificerede briller indikerer 100% UV-beskyttelse (dette er gennem Special Lens-belægningsteknologi på linsen).

Årsagen til, at solbriller kan blokere ultraviolette stråler, skyldes, at der lægges en speciel belægningsfilm til linsen for at blokere og absorbere ultraviolette stråler og også blokere en del af det synlige lys, således at transmittansen af linsen reduceres. Derfor er evnen til højkvalitets solbriller til at blokere ultraviolette stråler stærk, og transmittansen er ikke meget reduceret, og belægningsfilmen har en vis hårdhed og er ikke let at bære.

For at skelne mellem, om et par solbriller har funktionen til at forhindre ultraviolette stråler, kan der ses på de enkelte labels mærker eller linser, der er tydelige mærker som "anti-ultraviolet" og "UV400". UV-indekset er også effekten af filtrering af ultraviolette stråler, hvilket er et meget vigtigt kriterium for køb af solbriller. Lys med en bølgelængde mellem 286 nm og 400 nm kaldes ultraviolet lys. Generelt er et 100% UV-indeks umuligt. De fleste solbriller har et UV-indeks mellem 96% og 98%.

Solbrillerne mærket "UV400" kan opnå et niveau af forsvar mod mere end 90% af ultraviolette stråler, og linserne behandles specielt for at blokere ultraviolette stråler med en bølgelængde på mindre end 400 nm. Dem, der bærer kontaktlinser, kan vælge kontaktlinser med UV-beskyttelse, kan filtrere ud 90% af UV-stråler og derefter bære solbriller, sikkerhedsniveauet er endnu højere.

Når du vælger solbriller, skal du i tillæg til UV-beskyttelse kontrollere linsens diopter. På dette tidspunkt kan du sætte solbrillerne frem og tilbage foran dine øjne. Hvis objektet og objektivet bevæger sig sammen, betyder det at linsen har diopter, hvilket vil være dårligt for øjnene. Derudover er det nødvendigt at kontrollere glatheden af linsens overflade. Hvis overfladen af objektivet ikke er glat, vil det ydre objekt blive deformeret og forvrænget, hvilket får øjet til at svulme og fremstå synlige træthedssymptomer som kvalme, glemsomhed og søvnløshed.