Hvordan kan man forhindre blåt lys for at reducere dets skader på øjnene?

- Nov 04, 2019-


Metal Eyewear


1. Rimelig og korrekt brug af elektroniske produkter


Selve elektronet har blå lysskade, og at bruge mobiltelefonen i lang tid vil forårsage stråling og forårsage visuel træthed. Hvis du ikke kan forlade din computertelefon i løbet af arbejdstiden i løbet af dagen, skal du bruge den så lidt som muligt efter arbejde. Især om natten, når man ser på ting i mørke, vil eleverne forstørres meget mere end normalt, hvilket er let at forårsage glaukom. Hvis graden af nærsynethed er over 600 grader (høj nærsynethed), skal du bruge øjet for at være mere opmærksom. Når lyset er slukket sent, skal du sove tidligt, prøv at slukke telefonen dit eget sted, mindske stråleskader på dig selv og slippe af med mobiltelefonens "afhængighed". Normalt, når du surfer på internettet og ser tv, sænkes lysstyrken, og farvetemperaturen opvarmes.


2. Passende valg af anti-blå lysprodukter


Da det kan producere blåt lys, skal det være i stand til at modstå blåt lys ved fysiske midler. Tilslut f.eks. En Blu-ray-resistent film til en mobiltelefon og køb en anti-Blu-ray skrivebordslampe.


3. Udfør ikke ofte udendørs aktiviteter under solen


Solen indeholder blåt lys. Når lyset er stærkt, er det blå lys også stærkt, hvilket er mere sandsynligt at forårsage skade på kroppen.


4. Fra justering af diætstruktur for at forbedre kroppens immunitet


Vælg flere ingredienser, der indeholder lutein, spis mere frugt og grøntsager, motion mere, hvile mere.